“Darbeciler milletimizden gereken dersi almışlardır”

7 Eylül 2016 17:52

Türk Eğitim-Sen Isparta Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Isparta Valisi Şehmus Günaydın'ı 6 Eylül 2016 tarihinde makamında ziyaret etti.

Ziyarette  Şube Başkanı Ali Balaban, "Bugüne kadar yapmak istediğimiz ziyareti sizin yoğun programınız ve olağanüstü şartlar nedeniyle bugün gerçekleştirebildik. 15 Temmuz Darbe Kalkışmasının bastırılması esnasında ve sonrasında gösterdiğiniz çalışmalar için size teşekkür ediyoruz. Darbe girişimi sonrası ülkemizde ve ilimizde oluşan demokrasiyi sahiplenme havasını ve birlik, beraberlik ruhunu bundan sonra da devam ettirmeyi hedefliyoruz. Bu konuda sendika olarak üzerimize düşen ne ise onu yerine getirmeye hazırız. Bu süreçte yöneticilerimizden atama, tayin, nakil ve görevlendirmeler hususunda dikkatli olmalarını ve liyakati göz önünde bulundurmalarını istiyor ve bekliyoruz. Ülkemizde ve ilimizde hakkı-hukuku ve adaleti tesis edebildiğimiz nispette rahat edebiliriz. Bizler Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Eğitim-Sen yöneticileri olarak; Ülkemiz ve ilimizde oluşan birlik ve beraberliğin hiçbir zaman bozulmamasını temenni ediyoruz.

Yoğun programınız arasında bizleri kabul ettiğiniz ve her zaman olduğu gibi şimdi de çok samimi söylem ve davranışlarla bizleri ağırladığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Vali Şehmus Günaydın da, " Yoğun bir gündem yaşadık. Ülkemiz bir iç savaşın eşiğinden döndü. 15 Temmuz darbe girişiminde Allah’ın izniyle  darbecilere hep birlikte fırsat vermedik. Bu darbeciler milletimizden gereken dersleri almışlardır. Milletimizin bu çabası, bu direnişi tarihe altın harflerle yazılacaktır. Bundan sonra da bu tür kalkışma içerisinde olanlar hak ettikleri dersi mutlaka bu şanlı milletten alacaklardır. Demokrasinin zaferi sonrası oluşan demokrasiyi sahiplenme havasını ve birlik, beraberlik ruhunu bundan sonra da devam ettireceğiz.

Zaman zaman sivil toplum kuruluşlarımızın yöneticileri ile bir araya gelip gündemi değerlendiriyoruz. Bundan sonra da ilimiz için ne yapılması gerekiyorsa birlikte istişare içinde elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Türk Eğitim-Sen yöneticilerinin bu ziyareti için kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

 

Bu haber 716 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...