10 bin abonenin "enerjisine zam yok"

8 Eylül 2016 17:52

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş.’nin 19 Nisan 2016’dan itibaren müşterilerine sunduğu “Enerjim Zamsız” tarifesinden yararlanan abone sayısı, 4,5 ayda 10 bine ulaştı. Sözleşmeye imza attıkları tarihten itibaren bir yıl boyunca kendilerini elektrik zammına karşı korumaya alan aboneler, Temmuz 2016’da gerçekleşen elektrik birim fiyatındaki artıştan etkilenmedi.

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş’nin, abonelerinin ihtiyaçlarına göre şekillendirdiği “Enerjim Zamsız” tarifesine 4,5 ayda 10 bin abone başvurdu. 19 Nisan 2016 tarihinden itibaren sunulan “Enerjim Zamsız” tarifesini seçen aboneler, 1 yıl boyunca elektrik birim fiyatına yapılacak her türlü zamma karşı koruma altına alınmış oluyor. Nitekim Temmuz ayında elektriğin birim fiyatına gelen yaklaşık yüzde 1 oranındaki fiyat artışından “Enerjim Zamsız” tarifesine geçen 10 bin kişi etkilenmedi.

 Halihazırda abonelerine 4 farklı tarife sunduklarını söyleyen CLK Akdeniz Elektrik Pazarlama ve Satış Direktörü Ozan Emre Erol, “10 bin aboneye ulaşan Enerjim Zamsız tarifesinin yanı sıra farklı ihtiyaçlara yanıt veren “Enerjim Sigortalıyor”, “Enerjim Akıllı” ve “Enerjim İndirimli” tarifelerimiz de bulunuyor. “Enerjim Zamsız” tarifesi ile abonelerimiz o anki ulusal fiyatlar üzerinden aktif enerji bedelini sabitliyor ve sözleşmeleri devam ettiği sürece hiçbir zam kendilerine yansıtılmıyor. Bu avantajlı tarifeye geçen 10 bin abonemiz, 1 Temmuz 2016’da ulusal tarifeye yapılan zamdan etkilenmedi. Böylece “Enerjim Zamsız” tarifesini seçen abonelerimize önemli bir fayda sunmuş olduk” dedi. Ozan Emre Erol ayrıca, 3 bin 600 kWh ve üzeri elektrik enerjisi tüketen abonelerin serbest tüketici olabileceklerini hatırlatarak “Serbest tüketici olma hakkını elde eden herkesi avantajlı tarifelerimizle tanışmak için müşteri hizmetleri merkezlerimize bekliyoruz” dedi.

 

Bu haber 727 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...