TOBB Meslek Lisesine atölye için arsa sorunu çözülüyor

8 Eylül 2016 17:57

Gül Küçük Sanayi Sitesinde bulunan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için Atölye yapılması konusundaki en büyük engel olan arsa sorunu çözülüyor. Belediye Meclisi gündemine gelip komisyona havale edilen konu Cuma günü karara bağlanacak.

Belediye Meclisinin Haziran ayı toplantıları başladı. Önceki gün saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda Belediye ve Meclis Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddelerin tamamı ilgili komisyonlara havale edildi.

TOBB MESLEK LİSESİ İÇİN ÖNEMLİ GELİŞME

Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı başta olmak üzere okul yönetiminin de büyük gayret gösterdiği okulun yanına Atölye yapılması konusunda önemli bir adım atıldı ve konu Belediye Meclisinin gündemine geldi. 

BELEDİYE ATÖLYE ALANI İÇİN ARSA VERECEK

Konu Belediye Meclisi gündeminin ikinci maddesinde ‘İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesindeki Atölye binası yapımı için Meslek Lisesi alanında kalan ve Belediye mülkiyetinde bulunan 1050 ada 7 nolu 488,23 metrekare parselin Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne tahsis edilmesi teklifinin görüşülmesi’ olarak yer aldı.

KONU İMAR KOMİSYONUNA HAVALE EDİLDİ

Belediye ve Meclis Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, söz konusu maddeyi mecliste okuyarak İmar Komisyonuna havalesini meclis üyelerinin onayına sundu ve söz konusu gündem maddesi oy birliği ile komisyona havale edildi. İmar Komisyonu tarafından Cuma gününe kadar  bu konuda rapor hazırlanarak meclisin onayına sunulacak ve Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif  yönetimi ile TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetiminin özlemle bekledikleri arsa sorunu da çözümlenmiş olacak.

Bu haber 731 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...