110 caddede çalışmalar hızlandı

7 Ağustos 2012 13:52

 

 

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce yapımı sürdürülen 110 Cadde’de asfaltlama çalışmalarına geçildi. Caddenin Hacılar Çeşmesi ile eski hal kavşağı arasında birinci kat dayanıklı asfalt kaplaması tamamlandı. Diğer taraftan eski hal kavşağı ile Camlı Cami arasında Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce sürdürülen altyapı çalışmaları ile yağmur suyu ızgaralarının karşılıklı olarak döşenmesi işi de bitirilirken, bu alanda Fen İşleri Müdürlüğü’nce stabilize serme çalışmaları ise sürüyor.

Hacılar Çeşmesi’nden başlayan ve içerisinde eski Burdur yolunu da kapsayarak Devlet Hastanesi kavşağına kadar uzanan 110 Cadde’deki çalışmaları takip eden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, çalışmalar ile ilgili olarak gelinen son nokta hakkında bilgiler aldı.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Hacılar Çeşmesi ile eski hal kavşağı arasındaki birinci kat dayanıklı asfalt çalışmalarının tamamlanmakta olduğunu birkaç gün sonrada caddede ikinci kat dayanıklı asfalt kaplamanın gerçekleştirileceğini söyledi. 110 Cadde’nin bitirilme tarihini 15 Ağustos 2012 olarak açıkladıklarını ancak bu tarihten önce caddenin tamamlanabileceğini ifade eden Başkan Günaydın, yapılan çalışmalarla birlikte artık dayanıklı asfalt kaplanan yolların birbirine bağlandığını anlattı. Belediye olarak yaptıkları çalışmaların hiçbir sektörle karşılaştırılmayacak kadar hızlı olduğuna değinen Günaydın, “Biz gece-gündüz, hafta içi, hafta sonu demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Mesai saatlerimizi de en yüksek performansta gerçekleştiriyoruz. Özel sektörün önünde bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Çoğu kurumlar ve özel sektörler cumartesi günleri çalışmazken, bizler hafta sonları da çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz” dedi.

Belediye olarak yılın 365 gününün her bir gününde çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kendisinin bugüne kadar devamlı olarak altyapıyı gündeme getirmesinin ve üzerinde durmasının haklılığının geçen günlerde şiddetli olarak yağan yağışta bir kez daha anlaşıldığını belirtti.

Altyapının öneminden ve çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte 81 ile örnek olacak olan altyapı çalışmalarından bahseden Başkan Günaydın, “Son yağışla birlikte altyapının önemi bir kez daha ortaya çıktı. Bu konuda ne kadar ehemniyet taşıyan bir çalışma gerçekleştirdiğimizin halkımız tarafından bilinmesini isterim. Bu proje 20 yılda tamamlanamayacak bir proje ancak biz bunu 2 yıl gibi bir sürede tamamlamayı hedef seçtik. Gerek altyapı gerekse dayanıklı asfalt noktasında çalışmalarımız aralıksız sürüyor. 3 ayda 42 km’lik yolda altyapı çalışması ve dayanıklı asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdik. Bu yıl sonuna kadar 80 km’ye ulaşacağız” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

Bu haber 895 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...