Eğirdir´de yelken sporunun geliştirilmesi için önemli bir adım daha atıldı

21 Eylül 2016 16:07

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı M.Serhat Belli, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret ederek, ilçede yelken kulübünün durumu ve gidişatı hakkında bilgi aldı ve Eğirdir'e hayran kaldığını dile getirdi.

Türkiye Yelken Federasyonu başkanlık seçimleri öncesinde il ve ilçe ziyaretlerini sürdüren mevcut Başkan M.Serhat Belli, Federasyon Başkan vekili Naci Kuriş, Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan ile birlikte Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret ederek, kulübün eksikleri hakkında ve ilçede yapılan yelken çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Heyet makam ziyaretinin ardından Yelken Kulübüne ziyarette bulunarak, Başkan Şengöl ile birlikte yelken kulübü tesislerini inceledi. Başkan Belli, buradaki ziyaretinde kulübün her türlü isteklerinin karşılanacağı ve eksikliklerin giderilmesi için federasyon çalışanlarına gerekli talimatları verdi.

Başkan Belli ziyarette yaptığı konuşmasında; "Türkiye Yelken Federasyonu olarak bir çok ilimiz ve ilçelerimize ziyarette bulunarak, tesisleri yerinde gezerek eksikliklerin giderilmesi konusunda çalışmalar yapıyoruz. Bu bağlamda Eğirdir Yelken Kulübümüzün  muhteşem tesisleri var, yelken sporunun gelişmesi için ilçemize gereken desteği federasyon olarak elimizden geldiğince karşılamaya çalışacağız. Sağolsun yelken il temsilcimiz, Gençlikspor ilçe Müdürlüğü çalışanları ve Belediye Başkanımız bizi burada en iyi şekilde temsil ediyorlar, yardımcı oluyorlar bizde onların isteklerini yerine getirmek için çaba sarf edeceğiz.  Eğirdir, yelken için biçilmiş kaftan. Burayı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz" dedi.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Eğirdir bizim gözbebeğimiz. Su sporları konusunda bütün kulüplerimize elimizden geldiğince yardım etmeye, destek olmaya çalışıyoruz. Lakin eksikliklerimiz var bunlarında federasyon yada Gençlik spor ilçe ve İl Müdürlüklerinden destek alarak yaptığımız takdirde daha güzel sonuçlar alabiliyoruz. Ziyaretinizden dolayı memnun olduk, hepinize çok teşekkür ederiz. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Federasyon Başkanlık seçimlerinde başarılar dilerim" dedi.

Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan ise ziyaret sonrası yaptığı açıklamada  "Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Serhat Belli ve başkan yardımcısı Naci bey Eğirdir'e gelerek Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ile Eğirdir Yelken Kulübüne ziyarette bulunmaları bizi ziyadesiyle memnun etti. Kendileri Eğirdir'i çok beğendiklerini dile getirdiler. Yelken sporumuzun gelişmesi için bizlere çok önemli vaatlerde bulundular.Belediye Başkanımız Ömer Şengöl ile de çok iyi anlaştılar. Ne gerekiyorsa yapılmasına karar verdiler. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek'in Ankara'da bulunması nedeniyle Yelken Federasyonu Başkanını karşılama görevini bana verdi. Kendi makam aracını tahsis ederek hava alanından alarak Eğirdir'e getirmemizi sağladı. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca bizleri yalnız bırakmayan İlçe Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünden Gülnur Şahin hanıma,Yönetim Kurulu Üyemiz Vedat Dikmen'e, Bekir Türk'e ve Bölge yelken antrenörü Ahmet Şahan'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

Bu haber 855 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...