SDÜ Teknik Bilimler MYO Fiziki ve teknik alt yapısını tamamladı

23 Eylül 2016 16:22

Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Zafer Çağlar, 2016 - 2017 Eğitim - Öğretim Yılı için fiziki ve teknik altyapının güçlendirildiğini söyledi.

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ)’nün en güçlü kurumlarından Isparta Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, öğrenci nüfusu ile dikkat çekiyor.

Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, 2016¬ - 2017 Eğitim¬ - Öğretim Yılı'na 6 bin 500 öğrenci nüfusu ile girdi. Okul yönetimi, artan öğrenci nüfusu ve kaliteli eğitim hizmeti sunmak amacıyla fiziki ve teknik altyapıda güçlendirme çalışması yaptı.

Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Zafer Çağlar, konu ile ilgili olarak şunları söyledi; “Süleyman Demirel Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, yeni kayıtlarla 6 bin 500'e ulaşan öğrencisine kaliteli eğitim verebilmek için fiziki ve teknik altyapısını geliştirdi. Yeni bilgisayar salonları oluşturdu. Malzeme ve cihaz alımı yaptı. Tüm blokları boya, badana, sıra cilalama ve küçük onarım çalışmalarıyla pırıl pırıl, Işıl ışıl hale getirdi. Hatta A blokta seramik merkezinin katkılarıyla sanatsal süsleme çalışmaları bile gerçekleştirdi. Kısacası bizler 19 Eylül'de başlayan yeni öğretim yılına hazır bir şekilde girdik” dedi.

 

Bu haber 1182 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...