SER-TUR yeni eğitim öğretim yılında 110 araçla servis hizmeti veriyor

26 Eylül 2016 18:33

Isparta'da uzun yıllardır öğrenci taşımacılığı yapan Ser-Tur Kooperatifi 2016-2017 eğitim öğretim yılında 110 araçla öğrenci servis hizmeti vermeye devam ediyor. Ser-Tur bölgedeki illerle kıyaslandığında en uygun fiyatlarla taşımacılık yapıyor. Geçen seneye göre fiyatlarda 20 TL'lik artış oldu.

Isparta'da öğrenci servis taşıma yetkisine sahip Ser-Tur, 2016-2017 eğitim öğretim yılında da güveni taşımaya devam ediyor. Bu yıl araç filosuna 21 yeni aracı daha ekleyen taşıma kooperatifi binlerce öğrenciyi Öğrenci Servis Yönetmeliği'ne uygun şekilde okullara getirip götürüyor.

EN EKONOMİK SERVİS HİZMETİ

Isparta Şoförler Otomobiller ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Tural, bölgedeki illerle kıyaslandığında, Ser-Tur'un en ekonomik taşıma hizmeti veren kooperatif olduğunu söyledi. Geçen yıl 150 TL olan servis ücretinin bu yıl 170 TL olduğunu belirten Tural, günlük 4 sefer için servis ücretinin 220 TL olduğunu açıkladı.

GPRS'LE TAKİP

GPRS sistemiyle araçların takip edildiğini kaydeden Tural, "Ser-Tur kooperatifine 46 yeni araç daha eklenecek. Bu araçların 21'i gelmiş durumda.  Bu araçlara da GPRS  konuşlandırılıyor. Geçen yıllardan da 60 aracımızda görüntü kaydeden kameralarımız var" dedi.           

SER-TUR TÜRKİYE'YE ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR

Isparta'da öğrenci taşıyan araçların Türkiye'ye örnek teşkil ettiğini kaydeden Tural "Biz bunu federasyonumuza da aktarıyoruz.   Zaman zaman ilimize gelen servis kooperatifi yönetimleri de bu örnekleri kendi şehirlerinde uygulamaya çalışıyor. Biz undan da büyük mutluluk duyuyoruz. Tabi bu başarıda  mesleği adabına göre uyum içinizde yapan kooperatif yönetimi ve servis şoförlerimizin imzası var.  Öğrenci Servis  Yönetmeliği'ne uygun olmayan aracımız yok. İlimizde C plaka hariç hiçbir araç öğrenci taşıma yetkisine sahip değil. Biz geleceğimiz canımızın canı olan çocuklarımızı taşıyoruz. Onun için velilerimizden taşıma işini işin ehline vermelerini rica ediyoruz" diye konuştu.

Bu haber 869 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...