Isparta Davrazspor ilk maçında berabere kaldı

27 Eylül 2016 18:06

Bölgesel Amatör Liginde heyecan başladı. Isparta Davrazspor ilk maçında Atatürk Stadyumu'nda Sandıklıspor'u ağırladı. İlk yarıyı 1-0 geride tamamlayan Isparta Davrazspor, ikinci yarıda durumu eşitledi. Maç 1-1 sona erdi. İlk yarı Isparta Davrazspor'un attığı gol ofsayt nedeniyle verilmedi. Maç sonunda taraftarlar hakeme tepki gösterdi.

BAL'da temsilcimiz Isparta Davrazspor kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Sandıklıspor ile 1-1 berabere kaldı. Yeni sezonun ilk maçında 1 puanı hanesine yazdıran Isparta Davrazspor, gelecek için umut verdi. 

Isparta Davrazspor hakem engeline rağmen hanesine 1 puan yazdırdı. Maça etkili başlayan temsilcimiz 20. dakika da Emrah Sansar ile golü bulmasına rağmen  ofsayt gerekçesiyle gol iptal edildi. Taraftarların ve futbolcuların itirazına rağmen hakem kararını geri çekmedi. Spor yorumcularının ise golün ofsayt olmadığı yönünde kararı oldu. Rakip takım Sandıklıspor 32. dakika da 70 numaralı Ismael Kone’nin  golüyle 1-0 öne geçti. Temsilcimiz ilk yarıyı 1-0 önde kapatmasına rağmen ikinci yarıya çok hızlı başladı. Hakemin sık sık maçı durdurmasına rağmen oyundan kopmayan temsilcimiz aradığı golü 75. dakika da buldu. 10 numaralı formasıyla sahanın yıldızlarından olan Emrah Sansar ceza sahası içindeki sol çaprazdan etkili vuruşuyla takımına 1 puanı getiren golü attı. Müsabaka da başka gol olmayınca her iki takımda hanesine birer puan yazdırdı. Şehrin birbirine kenetlenmesinde ve takımın kurulmasında büyük emeği olan Isparta Valisi Şehmus Günaydın, işlerinin yoğunluğundan ötürü maça ikinci yarı yetişebildi. Oynanan futboldan memnun kaldığı gözlenen Vali Günaydın’ın taraftar çağrısı da yankı buldu. Müsabakaya yaklaşık 7 bin Ispartalı spor sever katıldı.

 

Bu haber 1088 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...