Türkmen Dağı Şehitler Tümeni Komutanı Şireki, Başkan Günaydın’a Teşekkür Etti

1 Ekim 2016 13:16

Suriye’nin Bayırbucak Bölgesinde Esad rejimine karşı savaşırken yaralanan ve tedavisi Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın tarafından Eğirdir Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen Türkmen Dağı Şehitler Tümeni Komutanı Halit Şireki, tedavisinin ardından belediyeyi ziyaret etti.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın tarafından, makamda kabul edilen Türkmen Dağı Şehitler Tümeni Komutanı Halit Şireki, “Başkanımızdan Allah razı olsun, bizi en iyi şekilde tedavi ettirdi. Belediye Başkanımızın Türkmen kardeşlerimize çok yardımları dokundu. Bizlere bugüne kadar sayısız yardım gerçekleştirdi. Askeri kıyafetler, botlar, milletimize yiyecek ve içecekler ulaştırdı. Kendisine ve Isparta halkına yardımlarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Türkmen Dağı bölgesinde cephede çarpışan Türkmenlerin en önemli komutanlarından birisi olan Halit Şireki’ye geçmiş olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Halit Şireki vücudunun çeşitli yerlerine ciddi şarapnel yaraları almış, bugün sağlığına kavuşmuş olduğunu görmek mutlu etti. Isparta Belediyesi olarak Bayırbucak Türkmenlerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Onlarla birlikteyiz. Halit Şireki komutanımızın tedavisi tamamlandı ve kendisi yine cepheye geçecek. Bölgedeki Türkmen kardeşlerimize sağlık, sıhhat, başarı ve yurtlarına tekrar kavuşmalarını diliyorum” şeklinde konuştu. 

 

Bu haber 892 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...