Ş.Karaağaç Belediyesine 30 bisiklet verildi

1 Ekim 2016 13:19

Türkiye sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında Isparta'da 626 adet bisiklet dağıtıldı. Proje şartlarını yerine getiren Şarkikaraağaç Belediyesine de 30 bisiklet verildi.

Isparta'da Valilik önünde Vali Şehmus Günaydın'ın beslenme sağlıklı hakkında ki konuşmasının ardından bisikletler Şarkikaraağaç Belediyesi ve Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencilerine teslim edildi.

PROJE ŞARTLARI YERİNE GETİRİLDİ

Türkiye sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında bakanlığın dağıtmış olduğu bisikletler için gerekli proje şartları yerine getireren Şarkikaraağaç Belediyesi 30 bisikleti teslim aldı.

Isparta’da Valilik önünde yapılan törende konuşma yapan Belediye Başkanı İsa Çarkacı “ İlçemiz Süleyman Demirel Üniversitesi önünde bulunan cadde üzerinde bisiklet yolu planlayarak hayata geçirmiştik.Yine ilçemizin el verdiği cadde ve sokaklarda bisiklet yolu yapını sürdüreceğiz.Sağlık il müdürlüğümüzün sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında yapmış olduğu proje şartlarını yerine getirmeye çalıştık. Sağlık il müdürlüğünün bu kapsamda belediyemize vermiş olduğu bisikletleri bir istasyon kurarak  vatandaşlarımızın kullanımına açacağız. Sayın Valimize Sayın İl Sağlık Müdürümüze teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

 

Bu haber 811 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...