İtfaiye Personeli 7/24 görev başında

1 Ekim 2016 13:23

Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Türkiye genelinde olduğu gibi Isparta’da da bu yıl 302.’si kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret eden itfaiye personeli çiçek takdim etti. İtfaiye Müdürü Şenol Dede “Kalbi olan her canlıyı kurtarmak için Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak 7 gün 24 saat göreve hazırız” dedi.

İtfaiye Haftasının bu yıl 302. yılı olduğunu söyleyen İtfaiye Müdürü Şenol Dede, 24 saat esasına göre başta yangın olmak üzere, her türlü doğal afet ve kazalara karşı görev başında olduklarını söyledi. Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak her türlü teknik donanıma sahip olduklarını ve sorunlarının bulunmadığını belirten Dede, vatandaşlara yönelikte karbon monoksit zehirlenmeleri, yangın ve buna benzer konularda bilinçlendirme çalışmalarının aralıksız devam ettiğine değindi.

Personelin İtfaiye Haftasını kutlayan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “İtfaiye teşkilatımız, belediyemizin ve şehrimizin önemli kurumlarından birisidir. Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak bugüne kadar yüksek performansla çalışmaları sürdürüyoruz. Ekipman olarak da ülkemizde en önlerde gelen bir teşkilata sahibiz. İtfaiyemiz her alanda başarılı çalışmalara imza atmaktadır. Personelimizin başarılı çalışmalarının daim olmasını diliyorum. İtfaiye teşkilatımız bizim için çok önemli ve değerlidir. Sizleri destekliyoruz. Yangın başta olmak üzere afete ve kazaya, her türlü olumsuzluğa yetişen bir yapıya sahibiz. Bu vesile ile haftanızı kutluyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum” görüşlerinde bulundu.

 

Bu haber 813 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...