Altyapı ve Asfaltlama çalışmaları sürüyor

12 Aralık 2012 18:08

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nce caddelerde sürdürülen çalışmalar devam ediyor. Olumsuz hava koşullarının yaşandığı şu günlere inat çalışmalarını şehrin çeşitli bölgelerinde yürüten belediye ekipleri son olarak çalışmalarını 202 Cadde ve Bellona Kavşağı ile Otogar arasında devam ettiriyor.

Isparta’nın önemli ana arterleri arasında bulunan ve yeni Adliye Kavşağı’ndan başlayarak, ISBAŞ Kavşağına kadar devam eden 202 Cadde’deki çalışmalarda son aşamaya gelindi. Fen İşleri Müdürlüğü’nce bu caddenin Fatih Mahallesi Kavşağı ile Adliye Kavşağı arasındaki 3.ve son etabı ikinci kat asfaltla kaplanıyor.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce 202 Cadde’nin tüm altyapı sorunları geçen günlerde tamamlanmıştı. 3 etap halinde ele alınan ve ilk iki etabındaki çalışmaların tamamen sonlandırıldığı 202 Cadde’nin son etabında da ikinci kat dayanıklı asfalt döküm işleri bitiriliyor.

Diğer taraftan Demirköprü-Otogar arasında yer alan uzun menzilli caddede son aşamaya gelindi. Demirköprü-Otogar arasındaki içme suyu ana taşıyıcı hattı ve şebeke hat çalışmaları geçen günlerde tamamlanırken, Demirköprü-Özkanlar Kavşağı arasındaki bölümünde tüm altyapıları tamamlanarak birinci kat asfalta kavuşturulmuştu. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce Özkanlar Kavşağı ile Bellona Kavşağı arasında yağmur suyu ana hat çekimi, ızgara dağıtım çalışmaları ile diğer altyapı eksiklikleri giderilirken, Bellona-Otogar  kavşağı arasında da Fen İşleri Müdürlüğü’nce gerekli kodlama çalışmaları devam ettiriliyor.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Isparta’nın önemli ana arterleri arasındaki yerini alan 202 Cadde’nin artık tamamlandığını ve bu caddenin vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Günaydın, ayrıca yine çalışmaları devam eden Özkanlar Kavşağı-Otogar arasındaki yol bölümünün de olumsuz hava koşullarına rağmen en kısa zamanda bitirilerek, halkın kullanımına açılacağını ifade ederek, “Bu yolumuzun da şimdiden halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

Bu haber 710 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...