Amatör Spor Haftası 10 – 16 Ekim’de kutlanacak

6 Ekim 2016 16:03

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası Isparta’da çeşitli etkinlik ve törenlerle kutlanacak.

Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl 10 – 16 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Amatör Spor Haftası Etkinlikleri başlıyor.

Amatör Spor Haftası kapsamında planlanan faaliyetler ile farkındalık oluşturularak halkımızın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, il spor merkezlerine kayıt yaparak spora başlayan çocukların müsabaka tecrübesi kazanması ve buna yönelik müsabaka düzenlenmesi, sezon öncesi takımların sezona hazırlık performanslarını görmeleri, haftanın anlam ve önemine ilişkin etkinlikler ile ülkemizde topyekun spor bilinci ve kültürünün oluşturulması amacı ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası Etkinlikleri bu yılda kaldığı yerden devam ediyor.

Isparta’da Amatör Spor Haftası çeşitli etkinlik ve törenlerle kutlanacak. Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Amatör Spor Haftası kapsamında hazırlıklarını tamamladı.

5 BRANŞTA SPOR ETKİNLİĞİ

İl ve ilçe tertip komitelerince hazırlanan programlar doğrultusunda Basketbol, Futsal, Atletizm, Voleybol, Hentbol müsabakaları düzenlenecek. Amatör Spor Haftası etkinlikleri 05 Ekim 2016 Çarşamba günü 6 Mart Spor Salonunda düzenlenecek olan Futsal karşılaşmasıyla start alacak. Ardından diğer müsabakalar gerçekleştirilecek.

YÜRÜYÜŞ VE ÖDÜL TÖRENİ 14 EKİM’DE

“Amatör Spor Haftası” etkinlikleri çerçevesinde 14 Ekim 2016 Cuma günü kortej yürüyüşü ve ödül töreni düzenlenecek.

Atatürk Stadyumunda saat 15:00’da başlayacak yürüyüş saat 15:30’da düzenlenecek ödül töreniyle sona erecek. Törende başarılı takım, kulüp ve sporculara ödülleri takdim edilecek.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, çeşitli etkinlik ve törenlerle kutlanacak olan Amatör Spor Haftasına tüm Isparta halkını davet etti.

 

Bu haber 996 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...