Haltercilerimiz başarıya doymuyor

6 Ekim 2016 16:03

28 Eylül – 02 Ekim 2016 tarihleri arasında Zonguldak’ta gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitleri Gençler ve 23 Yaş Altı Ferdi Halter Şampiyonası'nda Ispartalı halterciler önemli başarılara imza attı.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, geleceğin haltercilerini yetiştiriyor. Isparta’yı ulusal ve uluslar arası arenada temsil eden haltercilerimiz başarılarına bir yenisini daha ekledi. Zonguldak’ta gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitleri Gençler ve 23 Yaş Altı Ferdi Halter Şampiyonası'nda mücadele Ispartalı halterciler Türkiye şampiyonalıkları ve rekorlarla önemli başarılara imza attı.

28 Eylül – 02 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 285'i erkek, 110'u bayan olmak üzere toplam 395 sporcunun katıldığı şampiyonaya katılan Isparta ekibi, 69 kiloda sporcumuz Ali Osman Gökmen ve 94 kilo da yarışan sporcumuz Oğuzhan Kızılkaya Türkiye şampiyonu oldular.

62 kilo sikletinde diğer sporcumuz Halil Kurtcu ise Türkiye ikinciliğini elde etti.

MİLLİ SPORCUMUZ REKOR KIRDI

Şampiyonada ter döken Milli Sporcumuz Samet Coşkun 85 kg sikletinde 120 kilo koparma kaldırışıyla 15 yaş altı Türkiye rekoru kırdı.

Başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Halter Antrenörü Hüseyin Şensoy, “Sporcularımızla birlikte düzenli, planlı ve disiplinli çalışmalarımızın meyvelerini almaya devam ediyoruz. Sporcularımızın son şampiyonada gösterdikleri başarı bizleri memnun etti. Ulusal ve Uluslar arası başarıları Isparta olarak devam etmek istiyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyen başta İl Müdürümüz Murat Gevrek’e, sporcu ailelerimize ve antrenör arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ise son günlerde Halter branşında elde edilen başarılarının kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek, tüm sporcuları tebrik etti. 

 

Bu haber 1109 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...