Milli Görüşçülerden “Saadet Gecesi”

12 Aralık 2012 18:12

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldızhan, dün bir basın toplantısı yaparak,

14 Aralık Cuma günü gerçekleştirecekleri geceye tüm Isparta’lıları davet etti.

Yıldızhan; “Milletimize ruh vermek, heyecan vermek, çalışma aşkı vermek için bir gece düzenledik. "Hayat iman ve cihaddır" sözünü bizlere bırakan merhum hocamız Necmeddin Erbakan'ın yolundan ilerleyerek, Isparta il teşkilatı olarak hemşerilerimize çok güzel bir gece yaşatacağız” dedi.

Yıldızhan açıklamasında; “Buradan yetkililere sesleniyorum; İMF'ye borç verme planları yapılacağına, gelin benim vatandaşlarıma verin o parayı da, intihar etmesinler, kendilerini asmasınlar, alacak-verecek davasından birbirlerini öldürmesinler. Hükümetin görevi vatandaşları mutlu yaşatmak iken, ülkede herkes mutsuz, stresli, borçlu. Birçokları işinden memnun değil.

Şimdi de bünyeler zehirleniyor. Avrupa Birliği'ne uyum yasaları çerçevesinde AKP iktidarı tarafından kasaplık hayvan kapsamına alınan Domuz, önce bünyeleri zehirledi, sırada ise yeni nesiller var. Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın verdiği bilgiye göre; İzmir'de 357, Antalya'da 8, Tekirdağ'da 1 kişide çiğ köfteye karıştırılan domuz etinden kaynaklanan ve parazit hastalıklardan biri olan trişinelloz epidemisi görüldü.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın açıkladığı bu rakamlar resmi kayıtlara yansıyanlar. Başka bir deyişle farkında olmadan domuz eti tüketip daha sonra rahatsızlananlar. Rahatsızlandıktan sonra hastaneye başvuranlar. Domuz eti tüketip peşi sıra rahatsızlanmayan ya da hastaneye baş vurmayanlar Bakan Akdağ'ın açıkladığı resmi rakamlarda yok. Aslında Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belliydi. Çıkartılan yasayla domuz üretiminin ve satışının önü açılmıştı. Hükümetin bu konuda insan ve toplum sağlığı açısından çok acil önlem almasını bekliyoruz.

Milli görüşçüler olarak "Yeni bir dünyaya çağrı" mitingiyle, zalimlere, sömürücülere, rüşvetçilere, faizcilere, emperyalistlere korku verdik. Şimdi de milletimize ruh vermek, heyecan vermek, çalışma aşkı vermek için bir gece düzenledik. "Hayat iman ve cihaddır" sözünü bizlere bırakan merhum hocamız Necmeddin Erbakan'ın yolundan ilerleyerek, Isparta il teşkilatı olarak, siz değerli hemşerilerimize, çok güzel bir gece yaşatacağız.

14 Aralık Cuma günü, Halı Sarayı düğün salonunda yapılacak olan gecemizde, muhteşem marşlarıyla Mehteran gösterimiz olacak, sanatçı Ammar Acarlıoğlu çok güzel bir ezgi sunumu gerçekleştirecektir. Saat 19:00 da başlayacak olan ve Saadet Partisi genel başkan yardımcısı sayın İlyas Tongüç beyin de katılacağı "Saadet Gecesi"ne tüm kardeşlerimizi bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

Bu haber 1378 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...