“Sizinle ilgilenmezlerse beni arayın”

7 Ekim 2016 18:34

Merkez Mahalle Muhtarlarını kabul eden Vali Günaydın, "herkesin tek tek kapısını çalın. Bir tek ihtiyaç sahibi vatandaş bırakmayın. Kamu, kurum ve kuruluşlarına gidin. Sizinle ilgilenmezlerse beni arayın, hesap soracağım" dedi.

Vali Şehmus Günaydın'ın 15 Temmuz terörist darbe girişimi ve sonrasında yaşanan yoğun gündem nedeniyle geciken merkez mahalle muhtarlarıyla buluşması önceki gün gerçekleşti. Merkez mahalle muhtarlarını kabul eden Vali Şehmus Günaydın, devlete ve millete hizmet yolunda hiçbir engel tanınmayacağı mesajını verdi.

 Muhtarlar Derneği öncülüğünde merkez mahalle muhtarlarının kendilerini tanıtmaları ile başlayan ziyarette Vali Günaydın, şahsi cep numarasını verdi. Muhtarların millete hizmeti ulaştırmada önemli bir role sahip olduğunu belirten Vali Günaydın, mahallelerde bir tek ihtiyaç sahibi vatandaşın bırakılmamasını istedi.

İşte Vali Günaydın'ın mesajları:"Mahallenizde herkesin kapısını çalın. Bir tane ihtiyaç sahibi fakir vatandaş bırakmayın. Ne ihtiyacı varsa görün. Kamu, kurum ve kuruluşlara gidin. Müdürlerin kapısını sık sık çalın. Eğer sizinle ilgilenmezlerse, sizin işinizi çözmezlerse beni arayın, hemen oraya geleceğim. Bu yapılanın hesabını soracağım. Bizim işimiz devlete ve millete hizmet."

Vali Günaydın'ın muhtarlar ziyaretinde FETÖ mensubu kişi ve kişilerinden uzak durulmasını istediği de öğrenildi. Vali'nin "devlete ve millete hizmet yolunda ihanet içinde olanları ayırt etmek gerekir. FETÖ'cülerden uzak durun, muhatap olmayın, mesafeli kalın" dediği bildirildi.            

Vali Günaydın'ın önümüzdeki günlerde kamu, kurum ve kuruluş müdürlerinin de katılımıyla muhtarlarla bir araya gelip, toplantı yapacağı öğrenildi.

 

 

Bu haber 812 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...