Başkan Şengöl´e teşekkür ziyareti

8 Ekim 2016 12:39

MAREM ve SAREM'e verilen desteklerden dolayı Daire Başkanı Dr. Çetindağ, Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e bizzat teşekkür etti.

Tarım Bakanlığı Hayvan Sağlığı Gıda ve Yem Araştırmaları Daire Başkanı Dr. Mustafa Çetindağ, Eğirdir Su Ürünler Enstitüsü Müdürü Şakir Çınar ve Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Şerif Özongun birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Eğirdir Belediyesi olarak Eğirdir Su Ürünler Enstitüsü ve Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü'ne verilen desteklerden dolayı teşekkür eden Tarım Bakanlığı Hayvan Sağlığı Gıda ve Yem Araştırmaları Daire Başkanı Dr. Mustafa Çetindağ, "Belediye olarak böylesi 2 önemli kurumun her zaman yanında olduğunuzu öğrendim. Çok mutlu oldum. Şahsınızda Eğirdir Belediyesine teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Kamu kurumları ile belediyemiz sürekli işbirliği içindedirler. Belediye olarak bütün kamu kurumlarımıza destek oluyoruz, elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Su Ürünler Enstitüsü ve Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Eğirdir'imiz için çok önemli iki kurum. Her zaman yardımcı olduk bundan sonrada yardımcı olacağız" dedi.

 

Bu haber 806 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...