Isparta 32 Gençlik Spor Kulübü Başkan Günaydın’ı Ziyaret Etti

11 Ekim 2016 17:46

Isparta 32 Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kuddusi Karataş ve bayanlar 3.ligde mücadele eden futbol takımı oyuncuları, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Bayanlar 3.lig Futbol Takımı olarak şehri temsil ettiklerini söyleyen Isparta 32 Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kuddusi Karataş, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a bugüne kadar şehre yapmış olduğu hizmetleri takdir ve teşekkür ettiklerini söyledi. Karataş, kulüp olarak yaptıkları çalışmalardan bahsederken, Isparta’da futbol antrenman sahalarının eksikliğinin bulunduğunu kaydetti. Milli Egemenlik Futbol sahasının bulunduğunu ve burada çok sayıda takımın aynı anda antrenman yapmak zorunda kaldığını dolayısıyla aksaklıklara neden olduğunu belirten Karataş, “Sayın Başkanım sizlerden amatör kulüplerimizin antrenmanlarını yapabilecekleri saha yapmanızı talep ediyoruz. 3.lig bayanlar liginde mücadele ediyoruz. Böyle bir imkanı sporculara sunarsanız mutlu oluruz” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta’nın bayanlar futbol takımının bugün 3.ligde mücadele ettiğini kaydetti. Bayanlar futbol takımına 3.ligde başarı dileklerini ileten Başkan Günaydın, “Kulüp başkanımız, amatör takımların antrenmanları için saha talepleri var. Bu konuda gerekli araştırmaların yapılması için talimat vereceğim, uygun bir yerde bu imkanın sağlanması amacıyla çalışacağız. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzde ciddi çalışmalar yapıyor. Bizlerde ilgileneceğiz. Bizlerde Isparta Davrazsporumuzu 3.lige ulaştırmak için uğraş veriyoruz. Size, kulübünüze ve sporcularınıza başarılı ve güzel günler diliyorum” görüşlerinde bulundu.

Görüşmenin ardından Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a üzerinde 32 sırt numaralı bir forma hediye edildi.

 

Bu haber 834 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...