Tanju Çolak Başkan Günaydın’ı Ziyaret Etti

11 Ekim 2016 17:50

Türkiye’nin efsane milli futbolcularından ve spor yorumcusu Tanju Çolak, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret etti. Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7.Grupta mücadele eden Isparta Davrazspor’un, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasını izlemek için şehre gelen Tanju Çolak, bugünde Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, eşi Dilek Günaydın ve kızı Zeynep Günaydın tarafından ağırlanan Tanju Çolak’ın ziyaretine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu da katıldı. Tanju Çolak, Başkan Günaydın ile birlikte hafta sonu Isparta Davrazspor’un maçını seyrettiklerini söylerken, “Başkanımızın sıcaklığı, sevgisi, samimiyeti bizi çok mutlu etti” dedi. Bugünde Ülkü Okulunda öğrencilerle bir araya geldiklerini kaydeden Tanju Çolak, “Bugünde başkanımızı makamında ziyaret edelim, kendisine moral verelim istedik. Tabi biz hizmet anlamında bir şey söyleyemeyiz, kendisi zaten hizmet sevdalısı. Burada 2-3 dönem olmak kolay değil. Bu da neler yaptığını, neler yapacağını gösteren bir kişilik. Bu bir dostluk, bundan sonrada bu dostluk ebediyen sürer. Isparta çok güzel bir yermiş. Çok keyif aldım. Bugün güzel bir birlikteliğin hep birlikte başlangıcı olsun diliyorum. Bundan sonraki hayatında da sayın başkanıma başlarılar diliyor, hizmetin en iyisini vermesi dileklerimi iletiyorum” dedi.

Sadece belediye olarak değil, Isparta’nın bugün önemli bir isim olan eski milli futbolculardan Tanju Çolak’ı misafir ettiğini belirten Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Tanju Çolak, Isparta Davrazspor Kulübümüzün maçını seyretmek üzere Sayın Valimizin daveti üzerine ilimize geldi. Bizleri de ziyaret ediyor. Tanju Çolak çok samimi ve yakınlığı olan bir kişi. Bugün kendisi nereye giderse gitsin Isparta ayağa kalkıyor. Ülkü Okulundaki öğrencilerimiz büyük sevgi ile kendisini karşılamış. Dün Isparta Davrazspor maçı öncesi ve sonrasında bütün sporseverler ayağa kalktı. Şehrimizde coşkuyla karşılandı. Bunun için kendisi Isparta’nın misafiridir. Kendisine teşekkür ediyorum. Isparta’mızda belediyemizi de ziyaret ediyorlar. Kendisini tanıyorduk, daha yakinen tanımış olduk. Nezaketli ziyaretlerinden dolayı şahsım, ailem ve Isparta adına teşekkür ediyoruz, Isparta’mıza her zaman beklediğimizi söylemek istiyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” görüşlerinde bulundu.

Bu haber 854 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...