“Yeni yılda umutlar fidan olup büyüsün”

13 Aralık 2012 18:22

Sevdiklerinizin yeni yılını onların adına dikeceğiniz fidanlarla kutlayın. Her yıl yeni bir umuttur. Gelin TEMA’yla birlikte bu yıl bağışlarınızla umutlar fidan olup büyüsün.

TEMA Vakfı İl Temsilcisi Prof. Dr. Reçep Çetin; “TEMA Vakfı, yeni yılda sevdiklerini, dostlarını, müşterilerini mutlu etmek isteyenlere, doğa dostu alternatif bir hediye seçeneği sundu: “Umutlar Fidan Olsun” sertifikası. Yapmanız gereken fidan bağışınızı gerçekleştirmek, kimin adına ve hangi adrese gönderileceğini bildirmek. Sonrasında bireyler ve kurumlar için özel olarak tasarlanan TEMA Vakfı “Umutlar Fidan Olsun” sertifikası üzerine hediye eden ve edilen kişi ya da kurumun adı, kaç adet fidan bağışlandığı ve nereye dikildiği yazılarak verilen adrese gönderiliyor. Eğer sertifikanız yerine daha çabuk ulaşsın istiyorsanız web sitemiz (tema.org.tr) üzerinden bağış yaparak e-posta yoluyla elektronik sertifika gönderilmesini tercih edebilirsiniz. Karar sizin…

Yapacağınız bağışlarla TEMA Vakfı’nın Manisa Salihli Gökköy’de bulunan sahasında yeni fidanlar toprakla buluşacak ve biz nasıl sevdiklerimizi kucaklıyorsak onlar da kökleriyle topraklarımızı saracak ve erozyondan koruyacak” dedi.

Bağışınızı gerçekleştirmek için kullanabileceğiniz yöntemler:

tema.org.tr adresli web sitemizden online bağış yapabilirsiniz.

Bize telefonla 0212 283 78 16 - (Dahili 185 - 141) ya da fidan@tema.org.tr den ulaşabilir, bilgi alabilirsiniz.

Toprak Yaşamdır”.                                                                                                                  

Bu haber 687 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...