Altı Nokta Körler Derneği Genel Kurulu yapıldı

15 Ekim 2016 10:52

Altı Nokta Körler Derneği Isparta Şubesi 5. olağan genel kurulu geçtiğimiz hafta sonu Denizatı Sanat Kafe'de yoğun bir katılım ile genel kurulu gerçekleştirdi.

Çok sayıda üyelerin ve ailelerin katıldığı genel kurula Altı Nokta Körler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Seven ve Antalya Şube başkanı Rahim Ezgi ve gönül dostlarının teşrifleri ile başladı. Altı Nokta Körler Derneği Isparta Şube Başkanı İsmail ER ve yönetimi katılan üyelerin oy birliği ile güven tazeledi.

5. olağan genel kurulunda kısa bir konuşma yapan Başkan Er açıklamasında şunları söyledi;  “Öncelikle katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Denizatı Sanat Kafe sahibi Aslı İnce'ye de bizi kusursuzca ağırladığı için teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 3 yıl boyunca bugüne kadar olduğu gibi gerek üyelerime gerekse görme engelli ve diğer engellilere hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi derneğimize sahip çıkan Isparta halkının ve tüm kurum ve kuruluşların yine sahip çıkacaklarına inanıyor şimdiden hepsine teşekkürlerimi sunuyorum. Altı Nokta Körler Derneği 1950 yılında kurulan köklü bir dernektir. Türkiye'de ki tüm engelliler adına her türlü mücadeleyi veren çıkan pek çok kanun ve yönetmeliklerde katkısı olan aktif bir dernektir. Bizde şube olarak aynı anlayışa sahip başarılı olmak için ve engellilere faydalı hizmetler edebilmek için bütün gayretimizle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Allah utandırmasın. Saygı ve sevgilerimle.” Dedi

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen Altı Nokta Körler Derneği Isparta Şubesi 5. olağan genel kurulu toplu fotoğraflarla son buldu.

Bu haber 751 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...