Üniversite Öğrencileri Kaza Yaptı : 2 Ölü 4 Yaralı

22 Ekim 2016 13:16

SDÜ'de Libya uyruklu 6 öğrenci Konya yolu üzerinde kaza yaptı. Kaza 2 kişi öldü 4 kişi de Yaralandı.

Isparta'dan kiraladıkları araçla yola çıkan Üniversite öğrencileri Şarkikaraağaç Kıyakdede köyü civarında takla atarak kaza yaptı. Araç yaklaşık 100 metre süründü.

Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada 2 öğrenci öldü 4 öğrenci yaralandı.

Araçta bunulan öğrencilerden Yabancı uyruklu olduğu öğrenilirken; Ankara Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Osman Gazi Üniversitesi öğrencileri olduğu birisi olay yerinde diğerinin de Şarkikaraağaç Devlet hastanesinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Yaralı öğrencilerden 3'ü Beyşehir Devlet hastanesine kaldırılırken bir tanesinin de önce Şarkikaraağaç Devlet hastanesinde oradan da SDÜ Tıp fakültesine kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

SDÜ’DEN KAZA AÇIKLAMASI

Elim kaza sonucunda Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Martineau Pierre ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Temel İslam Bilimleri Doktora Öğrencisi Omar Abdoulkarim olay yerinde hayatını kaybederken; Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Madabi Ahamat, Sosyal Bilimler Enstitüsü Temel İslam Bilimleri Doktora Öğrencisi Alhusein Musbah Omran Muftah, Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yükseklisans Öğrencisi Souleyman Youssouf Adoum ve Sosyal Bilimler Enstitüsü İslam Bilimleri Doktora Öğrencisi Fathi Mansur Howedi ise yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.

Derin üzüntüsünü duyduğumuz kazada hayatını kaybeden öğrencilerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı; tedavisi devam eden öğrencilerimize de acil şifalar diliyoruz” denildi.

Bu haber 753 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...