“ABD bize başka, Suriye’ye başka söylüyor, biz ise kuklaları görüyoruz”

25 Ekim 2016 17:45

Saadet Partisi Isparta İl Başkanlığının aylık il divan toplantıları her ay olduğu gibi Pazar günü Saadet Partisi İl Başkanlığında gerçekleştirildi. İl Divan toplantısına İl Sorumlusu Cevat GENÇAY, İl Başkanı Adem OFLAZ, İl Müfettişi Muhammed Mustafa GÜLAL ilçe başkanları, üyeler katıldı.

İl divan toplantısında öne çıkan gündem olarak 30 Ekim 2016 tarihinde yapılacak olan 6 ncı olağan Genel kurul kongresi ile kongreye iştirak edecek olan üyelerin katılımı sağlanması hususunda İl Başkanı Adem OFLAZ açıklamalarda bulundu.

“Sayın çok değerli Dava Kardeşlerim; Saadet Partisi Ekim ayı Isparta İl divan toplantısına hepiniz hoş geldiniz. Hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Toplantımız inşallah hayırlara vesile olsun. Bildiğiniz gibi 30 Ekim Pazar günü Genel Merkez 6 ncı olağan kongremize Atatürk Kapalı Spor Salonunda Ankara’da gerçekleştireceğiz. İnşallah kongremiz Coşkun ve heyecanın zirvede olacağı Milli görüşçülere yakışır bir kongre olacağına inanıyoruz. 29 Ekim Cumartesi Akşamı parti önünde Ankara’ya otobüs kaldıracağız. Gitmek isteyen kardeşlerimizi inşallah bekliyoruz” diyerek sözlerini İl sorumlusu Cevat Gençay’a bıraktı.

“Çok değerli yönetici kardeşlerimiz; Saadet Partisi İl sorumlusu olarak hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Yüce Allah’a hamdolsun böyle bir toplantıyı Isparta’da gerçekleştiriyoruz ve inşallah toplantımızın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Ülkemizin şu anda bulunduğu durum, çok zor bir durum ve büyük bir olayların içerisinden geçiyor. Biz Milli Görüşçüler olarak 40 yıldır söylediklerimizin şimdi de gerçekleştiğini görüyoruz. Şu orta doğuda olan olaylar için diyoruz ki; bu büyük orta doğu projesi bizim projemiz değil, bu bir İsrail kurma projesi diye 40 yıldır söylüyoruz. Ama görüyoruz ki bugün bu olaylar karşımızda tek tek cereyan ediyor. Bu olaylar neden oluyor?

1.            Bölgedeki enerji kaynaklarını ellerine geçirmek için haçlı ittifakı bu olayları yapıyor.

2.            İslam’ı terörist ve kötü göstermek için bu olaylar yapılıyor. Biliyorsunuz dünyada İslam en çok gelişen bir din. Avrupa’nın içine kadar girmiş olan bu din engellenmesi için İslamı kötü göstermesi için bunlar yapılıyor.

3.            İslam’ın ilerlemesini engellemek için bu olayları yapıyorlar ve büyük israili kurmak için bu olayları yapıyorlar. Büyük israili kurmak içinde Irak’ın güçlü ordusunu temizlediler, paramparça yaptılar. Suriye’nin güçlü yapısını temizlediler ve Erbakan hocamız 1992 yılında demişti; “Suriye işgal edilirse biliniz ki sıra Türkiye’de” diye. İşte bu darbeler falan 15 Temmuz onun için yapılıyor.

Değerli arkadaşlar bizim çok uyanık olmamız lazım. Kendi oyunumuzu kendimiz kurmamız lazım. Yoksa bu haçlı ittifakların oyununa kurallarına uyarsak bize tarihte hiçbir fayda getirmediği gibi bundan sonra da getireceklerine inanmıyoruz. Neden? Ortadoğuda tetörist gruplar üretiyorlar! Sonra da bu terörist grupları temizlemek için leş kargaları gibi oraya üşüşüyorlar. IŞID’ı kim meydana getirdi ve kim destekliyor? ABD! Bugün 32 tane ülke Amerika’nın ürettiği IŞID terörünü temizlemek için ORTADOĞUDA’dır. Bir terör örgütünün hakkından gelemiyorlar değil ama bunların niyetleri farklı ve demokrasi barış kılıfını kullanarak MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİ katlediyorlar. Âdeta KURTARICI! Rolünü oynuyorlar.

Bu Saddam’ın heykelini balyozla yıkan adam! şimdi diyor ki ”ÇOK PİŞMANIM bir tane zalim Saddam gitti ama bin tane zalim Saddam geldi! Netice bu. Şimdi zalim Esad gitsin ama yerine bin tane zalim Esad geleceğinden hiç şüphemiz yok. Çünkü oyunu biz kurmuyoruz. Kuralları biz koymuyoruz.

Tarihten de ders almamız lazım. Birinci dünya savaşında İttihat ve Terakkinin Alman sevdası Osmanlıyı yıktı. Bugün AB  ve Amerikan sevdası Türkiye Cumhuriyetine büyük Zararlar verebilir. Çünkü bu haçlı ittifakından adalet beklemek iyi şeyler beklemek mümkün değil! Ama bunu ne yazık ki hükümetimiz yapıyor ama inşallah bundan sonra kendi oyununu kendi kuralını kendi kurar.

Bu batıyı ve bu Amerika yı biz tanıyoruz. Ermeni soykırımı yapmadığımız halde bütün bu ülkeler meclislerinde TÜRKLER ERMENİLERE SOYKIRIMI YAPTI diye meclisten kararlar çıkardılar. Tekrar bunlara inanmak bir saflık olur. Irak devlet başkanı Haydar İbadi iki sene önce bizden asker istiyordu, teröristlere engel için. Ama iki sene sonra efendisi oyun kuruyor ABD efendisi diyor ki bu askerler burada işgalci! Çünkü Irak Saddam gittikten sonra yeni bir oraya kul yerleştirdiler. O da efendisine itaat ediyor. Yoksa Irak devlet başkanının bu kendi fikirleri falan değil.

ABD bize başka söylüyor. Suriye de ki insanlara başka bir şey söylüyor. Biz sadece kuklaları görüyoruz. Işıdla uğraşıyoruz, Pyd ile uğraşıyoruz, pkk ile uğraşıyoruz ama kuklacıyı bir türlü göremiyoruz. Bizim tavsiyemiz iyi olması için hükümetimize biz sinekleri öldürerek değil bataklığı kurutacak şekilde formüller bulmamız lazım. Yoksa onların oynadıkları oyunlar içinde kurallara uyarsak ülkemiz için hiç de iyi olmayacağına inanıyoruz. Onun için düşmana yaptırılan işten fayda gelmez.

Biz Türkiye olarak bölgedeki ülkeler ile acilen bölgedeki birliği kurmamız lazım. Bölgedeki ülkeler ile bu sorunları çözmemiz lazım. Bunun içinde zemin hazır şu anda. Ve daha önemlisi 1997 yılında ERBAKAN Hocamızın kurmuş olduğu D-8 leri acilen faaliyete geçirip bunun D-8 lerin yanına başka ülkeleri de ekleyerek İSLAM BİRLİĞİ’ni kurmamız lazım. Yoksa bu haçlı ittifakı Müslümanın faydasını iyiliğini Müslümana yararını düşünmez, bunlardan merhamet beklenmez. Şu ırak’ta iki milyon insan öldürdüler! Şu Suriye’de 600 bin insan öldürdüler. Libya’da binlerce kardeşlerimizi öldürdüler. Bizler hâlâ daha bunlar bizim için iyi şeyler yapar ümidiyle yaşamayalım. Onun için Türkiye olarak zemin mevcut. Biz kendi kurallarımızı kurmamız lazım. Ve alt yapımızı yaparak İslam birliğini kurarak inşallah bu güçlerin karşısına kendi oyunlarımız ile çıkmamız lazım ki ülkemizde huzur ve barış olsun. Yoksa bu darbe girişiminin arkasında çok daha değişik kumpaslar kurulabilir. O kumpaslara da o güçle engel olmamız lazım. Bunlar da merhamet yoktur.

Biliyorsunuz 30 Ekim’de kongremiz var. Bu kongreden sonra ÇELİKLEŞMİŞ bir yapı ile çıkacağız. Isparta’da bütün Türkiye’de özellikle Isparta’da her mahalleye her köye gireceğiz. Seçilecek olan Genel Başkanımızın selamını götüreceğiz. Bütün Isparta’yı da MİLLİ GÖRÜŞ çerçevesinde SAADET PARTİSİ kadrolarında çalışmak için davet edeceğiz. Çünkü bizim 40 sene önce söylediklerimiz hâlâ doğru çıkıyor! Doğru bir tekdir. O da SAADET PARTİSİ’dir. Bütün insanlarımızı bu kadroya davet edeceğiz. Şu toplumdaki kamplaştırmalardan bu toplumdaki korkulardan bu milletimizi rahata huzura ve güzel bir yaşama davet edeceğiz ona da kavuşturacağız inşallah. Ben bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hepinize saygılar sunuyorum”.

 

Bu haber 645 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...