Hedef Yükseldi, Tarihi Kısaldı

25 Ekim 2016 17:47

Isparta Belediyesi altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarını mahallelerde sokak bazlı olarak devam ettiriyor. Geçen günlerde başlayan Muzaffer Türkeş Mahallesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Daha önce 15 Ekim’de başlayan ve 15 km’yi kapsayan bitiş tarihini 11 Kasım olarak açıklamıştık. 15 km’yi 20’ye çıkardık ve bitiş tarihini de 4 gün öne çektik” dedi.

Şehrin dört bir yanında yatırımlarını sürdüren Isparta Belediyesi, mahallelerde de sokak bazlı çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu çalışmalardan bir tanesi de Muzaffer Türkeş Mahallesinde devam ediyor. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, hafta sonu olmasına rağmen mahallede devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Günaydın, “Geçen haftaki incelemelerimizde 15 km’lik yolu 11 Kasım’da bitireceğimizi söylemiştik. Kaliteden taviz vermeden çalışıyoruz. Şu anda yaptığımız yeni planlamayla geceleri de çalışacağız ve asfalt dökülecek yol uzunluğunu 20 km’ye çıkarıyoruz. Bunun yanında 11 Kasım’da bitireceğimiz 15 km’yi, 20 km’ye çıkardık ve çalışmaları da 7 Kasım’da tamamlamış olacağız” şeklinde konuştu.

Olağanüstü bir çaba sarf ettiklerini anlatan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, üstün gayret gösteren operatöründen, kamyon şoförüne, tırmıkçıdan, silindircisine tüm personeline teşekkür etti. Böyle yoğun çalışmanın genelde belediyelerde seçim öncesi başladığını ancak kendisinin bu çalışmaları seçildiği günden bu yana aralıksız sürdürdüğünü hatırlatan Günaydın, amaçlarının Isparta’ya hizmet olduğunu aktardı.

Kış aylarının gelmesiyle birlikte asfaltta çalışan personelin, altyapıya yönlendirildiğinden bahseden Başkan Günaydın, personelin birkaç alanda branşlaştırıldığını kaydetti. Bu kış aylarında da yağmur suyu bypass hattı çalışmalarının devam edeceğini belirten Günaydın, geçen yıl park bahçeler tarafından 280 bin gül dikildiğini bu yılki hedefin ise 500 bin olduğunu belirtti.

Bu haber 735 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...