“Bir çok konuyu görüşme imkanı bulduk”

14 Aralık 2012 18:59

Beyaz Ay Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Aydemir, düzenlemiş oldukları  Görme Engellilere yönelik Bilgisayar Kursu’nun açılışı için Isparta’ya gelen Genel Başkanları Lokman Ayva ile özürlülerin sorunlarını geniş kapsamlı olarak görüşme imkanı bulduklarını söyledi.

Isparta’da engellilere yönelik çok amaçlı Rehabilitasyon Merkezi kurulması noktasında çalışmalara başladıklarını ifade eden Beyaz Ay Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Aydemir, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi Derneğimizin Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili sayın Lokman Ayva, tarafımızdan organize edilen Görme Engellilere yönelik Bilgisayar Kursu’nun açılışı için geçtiğimiz gün ilimize geldiler.

Sayın Genel Başkanımız Kültür ve Turizm İl Müdürlüğündeki kursumuzun açılışının yanı sıra; Süleyman Demirel Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi (ENMER) tarafından eski Güzel Sanatlar Fakültesinde açılan ‘Bez Bebek Geri Geliyor’ Projesi sergisinin de açılışını yaptılar.

Yaklaşık bir gün ilimizde kalan Genel Başkanımızla Isparta’daki engellilerin sorunlarını ayrıntılı olarak görüşme imkanı bulduk. Başta engelliler Rehabilitasyon Merkezinin yapılması olmak üzere kendisi tüm bu proje ve taleplerimize olumlu yanıt vererek gerek Genel Başkan olarak, gerekse de Milletvekili olarak kendisini bu konuda çalışmalar yürüteceğini bize ifade ettiler. Bu konuda sayın Genel Başkanımızla sürekli istişare içinde olacağız ve yaptığımız çalışmalar hakkında kendisini bilgilendirip taleplerimizi iletmeye devam edeceğiz” dedi. 

Bu haber 722 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...