Milli piyango biletleri kapış kapış

14 Aralık 2012 19:02

Milli Piyango Bayi Ziya Danışman, Milli Piyango İdaresi’nin yılbaşı özel çekilişi için bastırarak Isparta’ya gönderdiği biletlerin yüzde 50’sinin 2 haftada satıldığını söyledi.

Büyük ikramiyenin 45 milyon lira olarak belirlendiği özel çekilişe Isparta’da vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Yılbaşı özel çekilişi için bastırılan 400 milyon liralık biletin 200 milyon liralık bölümü 13 Aralık akşamı itibariyle tükendi. Satış işlemi, yılbaşı çekilişinin yapılacağı 31 Aralık Pazartesi günü itibariyle sona erecek.

DANIŞMAN; “ISPARTA PİYANGODAN UMUTLU”

Isparta’da yıllardır Milli Piyango Bayiliği yapan Ziya Danışman; “Milli Piyango İdaresi, yılbaşı özel çekilişinde vatandaşın yanı sıra Hazine, diğer kamu kuruluşları ve bayilere de büyük paralar kazandıracak. Yılbaşı özel çekiliş biletlerinin tümünün satılması halinde, vatandaşa ülke genelinde 242 milyon 85 bin lira ikramiye dağıtılacak. Bunun 45 milyon lirası büyük ikramiye olarak verilecek. Özel çekilişin diğer büyük ikramiyeleri de 1 adet 5 milyon, 1 adet 2 milyon, 1 adet de 1 milyon lira olacak. Ancak, tüm bu paraların ne kadarının Isparta’ya isabet edeceği, diğer bir deyişle Isparta’ya çıkacağı ise henüz belli değil. Bu ancak, yılbaşı gecesi belli olacaktır” dedi.

“BOL ŞANSLAR”

Milli Piyango Bayi Ziya Danışman, talih kuşunun, yılbaşı özel çekilişinde diğer ikramiyelerle birlikte toplam 3 milyon 50 bin 182 adet ikramiye vereceğini sözlerine ekledi ve piyango bileti alan vatandaşlara bol şanslar diledi.

 

Bu haber 870 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...