“Türk Ulusunun en mutlu günüdür”

29 Ekim 2016 10:49

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Merkez İlçe Başkanı Talimdar Üzümcü; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Üzümcü’nün mesajı şöyle: “Türkiye Cumhuriyeti Devletinin  Kuruluşu ve gelişmesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve  Arkadaşları  Anadolu da yaşayan  halkımızla birlikte emperyalizme meydan okuyarak , adete Anadolu’nun küllerinden yeniden diriltip Ulusal Egemenliğimizin taçlandırdığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını, büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk Milletinin  ulusal bütünlüğü ve   özgür yurttaş olma, bireyin düşünme ve yaşama haklarını Cumhuriyetle kazanıldığını unutmamak gerekir.Bu bayram Türk Ulusunun en mutlu günüdür. Dün olduğu gibi bugün de vatanımız üzerinde iç ve dış odakların sinsi emelleri doğrultusunda yapılan saldırılar ve Cumhuriyetimizi sığlaştırma gayretleri devam etmektedir. Tüm bunlara karşı ihtiyacımız olan yegâne güç, Büyük Atatürk'ün bize bıraktığı İlkeleri, Devrimleri  sonsuza kadar koruyarak  sürdürmemizi sağlayacak düşünce sistemidir.

 Bütün dünya bilmelidir ki, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet; Laik, Demokratik, Çağdaş, sosyal bir hukuk devleti niteliğini muhafaza ederek egemenliğini sonsuza dek koruyacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımın “29 Ekim Cumhuriyet Bayramlarını kutluyorum”.

                                                             

Bu haber 642 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...