Vali Şehmus Günaydın’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

29 Ekim 2016 11:02

Vali Şehmus Günaydın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Günaydın’ın mesajı şöyle: “Bugün Büyük Türk milletinin her türlü zorluğu yenerek elde ettiği Cumhuriyetimizin 93. Yılını kutlamanın haklı gururu ve coşkusunu yaşamaktayız.

Tarihi şanlı zaferlerle dolu ecdadımızın, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde başlattığı milli mücadele, milletimizin azim ve kararlılığıyla birleşerek tüm yurtta dalga dalga yayılmış ve milletimizin var olma sembolü olmuştur. Yaşanılan tüm zorluk ve sıkıntılara karşın inanç ve kararlılık örneği olarak kazanılan bu zafer, Milletimize kayıtsız şartsız egemenliği sağlayan Cumhuriyeti armağan etmiştir.

Tarihimizin her döneminde ortak bir ruhla mücadele vermiş atalarımızın bize emanet ettiği Devletimiz ve Cumhuriyetimiz ebediyete kadar payidar kalacaktır.

Geleceğimizi, öğrenci, akademisyen, işçi, memur, esnaf, tüccar, çiftçi, sanayici, kamu sektörü, sivil toplum kuruluşları ve Cumhuruyla birlikte inşa ederek daha büyük başarılara hep birlikte imza atacağız.

Bu düşüncelerle; Cumhuriyetimizin 93. Yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz vatanımızın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan, milletimizin gönlünde taht kuran tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi ve 15 Temmuzdaki hain kalkışma sırasında şehadet mertebesine ulaşan Demokrasi şehitlerimizi rahmet, saygı ve şükranla yad ediyor, hayatta olan kahraman gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyor, tüm Ispartalı hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramını en samimi duygularımla kutluyorum”. 

Bu haber 887 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...