Milli Eğitim Müdürü Caner’den veda ziyareti

14 Aralık 2012 19:04

Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü’nden, Balıkesir Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan ve bu hafta sonu şehirden ayrılacak olan Sabri Caner, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a veda ziyaretinde bulundu. 11 ay gibi kısa bir süre içerisinde güzel çalışmalara imza atan Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, Isparta’yı ve insanlarını çok sevdiğini söyledi.

Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede, Yunus Emre ve Mevlana felsefesi taşıdıklarını söyleyen Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, her zaman hoşgörüyü ön planda tuttuğunu ve bu yönde çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade etti. Caner, “Görev süremiz içerisinde Isparta’mıza ne kazandırabiliriz, ne yapabiliriz diye düşündük ve bu yönde çalıştık. Tüm kamu-kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarıyla huzur ve diyalog içerisinde çalıştık. Bu çalışmalarımızdan birisi de belediye ile olan çalışmalarımız. Belediye olarak sizlerde okullarımızdaki ağaçlandırma ve bahçe tanzimleri ile diğer konularda bizlere yardımcı oldunuz. Bu topraklara şükran borçluyum. Sizleri ve Isparta’yı her zaman güzelliklerle yad edeceğim” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner’in çalışmalarının samimi ve gönülden olduğunu ifade eden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Isparta’mıza ve insanlık âlemine yapmış olduğunuz güzel hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ederim. Balıkesir ilimiz de vatanımızın bir memleketi. İnanıyorum ki, Isparta’ya yapmış olduğunuz çalışmalarınızı ve hizmetlerinizi Balıkesir’de de sürdüreceksiniz. Kimseyi kırmadan, üzmeden Isparta’mıza hizmet etme gayreti içersinde oldunuz. Bu nazik veda ziyaretiniz içinde ayrıca sizlere teşekkür ediyor, yeni görev yerinizde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

Görüşmenin ardından Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner’e, gül motifli bir vazo ile plaket takdim etti.

Bu haber 727 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...