TED’de Cumhuriyet coşkusu

31 Ekim 2016 16:43

Cumhuriyetin yılmaz bekçileri TED Isparta Koleji öğrencileri yüreklerinde cumhuriyet ve vatan aşkıyla bu bayramda da tek ve yürek tek nefestiler.

Cumhuriyetimizin 93.yılını gururla kutladığımız bu güzel günde TED Isparta koleji öğrencileri, velileri ve öğretmenleri birlikte bu coşkuyu yaşamanın güzel duyguları paylaşmanın gururu içindeler.

“29 Ekim bir doğum günüdür. Çağdaş bir ulusun doğum günü. Bir çağdaşlaşma projesinin, büyük bir atılımın başladığı gündür. Biz Cumhuriyette buluşuyor; onunla yaşıyoruz.”  Bu uğurda Atatürk’ün ilke ve inkılâplarından taviz vermeden yurt sevgisi ve medeniyetleşme ülküsü içinde yolumuzda yılmadan usanmadan dimdik ve güvenle ilerliyoruz

TED Isparta Koleji bu yıl da ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin  koro, şiir , drama gösterileriyle bir birinden güzel etkinlikleri arkadaşları ve aileleri ile buluşturdular. Anasınıfları okul içinde gerçekleştirdikleri yürüyüş ile minik kalplerinde atan vatan ve Atatürk sevgisini herkese gösterdiler. Müzik gösterileriyle Fatma Culfa, Ezgi Başyiğit,  Volkan Öğüt ve Murat Erol, drama gösterileri ile yücel Veziroğlu ve Zehra Tekin tören düzeni ve sunumları ile Derya Türk  ve Derya Keser’in  katkılarıyla gerçekleşen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  TED Isparta kolejinde tüm coşkusu ile kutlandı.

 

 

Bu haber 665 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...