Eğirdirspor’dan 4’lük Tarife

1 Kasım 2016 17:39

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden temsilcimiz Eğirdirspor Pazar günü  Antalya'da Konyaaltı Belediyespor takımını 4-3 yenerek puanını 9’a çıkardı.

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör ligde mücadele eden temsilcimiz Eğirdirspor Konyaaltı Atatürk stadında oynanan karşılaşmadan Utku Başman (2) Haşim ve Volkan Olgun Tüzün’ün attığı gollerle 4-3 galip ayrıldı.

Konyaaltı Atatürk stadında saat 14.00 başlayan karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemleri Aykor Karaca, Mehmet Uslu, Orhan Öztürk ve Ali Akdeniz hakem dörtlüsü yönetti.

Karşılaşmayı istekli başlayan Kırmızı yengeçler 5. dakika’da Kaptan Haşim Ateş’in penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Bu golün ardından Eğirdirspor 2 net pozisyondan daha yararlanamazken, Karşılaşmanın 38. dakikasında Utku Başman bir penaltı golüyle daha farkı 2’ye çıkardı 2-0.  Karşılaşmanın 41. dakikasında Konyaaltı Beldiyespor Ali Serhat Özdemir ile farkı 1’e indirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarının hemen başında 49. dakikada Eğirdirspor Utku Başman ile farkı tekrar ikiye çıkardı 3-1. Bu golün hemen ardından ataklarını sıklaştıran Konyaaltı Beldiyespor bir penaltı pozisyonundan yararlanamazken, golü 69. dakika’da Zeki Çelik’in ayağından buldu ve skor 3-2’ye geldi. Bu dakika’dan sonra Utku, Yekta ve Burak ile 3 pozisyondan eli boş dönen Eğirdirspor, karşılaşmanın 80. dakikasında hırslı stoperi Volkan Olgun Tüzün ile farkı tekrar iki çıkardı 4-2. Bu golün hemen ardından duraklama anlarında Konyaaltı Belediyespor, Eğirdirspor savunmasının bir anlık dalgınlığından yararlanarak farkı tekrar 1’e indirse’de karşılaşma 4-3’lük Eğirdirspor galibiyeti ile sona erdi. Eğirdirspor bu galibiyetle 9 puanla 5. sıraya yerleşti.    

Kırmızı Yengeçler 6 Kasım 2016 Pazar günü kendi sahası ve seyircisi önünde geçtiğimiz yıl 3. ligden düşen Afyon temsilcisi Sandıklıspor’u ağıtlayacak. Karşılaşma saat: 14.0’de Eğirdir Belediyesi İlçe stadında oynanacak.

 

 

Bu haber 929 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...