Eğirdirsporlu Dev Adamlardan Süper Başlangıç 72-59

1 Kasım 2016 17:40

Kırmızı-mavililer, ligin güçlü ekiplerinden Fethiye Belediyespor’u 72-59 mağlup ederek Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’ne galibiyetle başladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu Erkekler Bölgesel Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Eğirdirspor ligin ilk maçında Pazar cumartesi günü 6 Mart spor salonunda oynanan karşılaşmada Fethiye Belediyespor’u 72-59 mağlup ederek lige güzel bir başlangıç yaptı. 

Antrenör Turusan Yolcu maç sonunda yaptığı açıklamasında “ Öncelikle bize bu imkanları sunan böyle güzel bir takım kurmamıza ve Erkekler Bölgesel Basketbol Liginde mücadele etmemize vesile olan sayın Eğirdir Belediye Başkanımız Ömer Şengöl'e daha sonra teknik ekipte kardeşlerim Ramazan Kayacan Murat Karakaya Mahmut Alp Şevket Doğukan Başkaya ya ve de sahada terlerinin son damlasına kadar mücadele eden bütün oyuncularımıza canı gönülden teşekkür eder başarılarımızın devamını dilerim” dedi.

Maç sonunda açıklama yapan Kulüp başkanı Halil İbrahim Uysal ise “ İnşallah bizim salonun tadilatı biterse bundan sonraki iç saha maçlarımızı Eğirdir'de oynayacağız. Hem keyifli hem de son üç dakikaya kadar heyecanlı bir maçtı. Isparta Basketbolu özlemiş, salon tıklım tıklımdı, merdiven boşlukları da doldu. En güzeli ise Ömer Başkana Isparta seyircisinin gösterdiği sevgi seliydi. Gözlerim yaşardı. İşte sporun birleştirici gücü...!” dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Erkekler Bölgesel Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Eğirdirspor ligin ikinci maçında 6 Kasım 2016 Pazar günü Muğla Menteşe spor salonunda saat: 14.00’te Muğla Orman Gelişim spor ile karşılaşacak. 

Bu haber 939 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...