Isparta Davrazspor, Kepez Belediyespor maçına hazırlanıyor

5 Kasım 2016 13:33

Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Akşehirspor maçını zor da olsa kazanma başarısını gösteren Isparta Davrazspor, bu hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Kepez Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Davrazspor ligin 6. Haftasında Isparta Atatürk Stadyumunda Akşehirspor ile karşılaştı. Yeşil- Pembeli ekip, mağlup duruma düştüğü maçta galibiyeti ikinci yarı attığı gollerle kurtardı ve bu maçı kazanırken çok zorlandı.

Pazartesi gününü izinli geçiren Isparta Davrazspor, önceki gün sabah toplanarak Teknik Direktör Hasan Basri Kara nezaretinde  6 Kasım Pazar günü deplasmanda yapacağı Kepez Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı.

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hasan Basri Kara, Pazar günkü maçta, Akşehirspor maçında yaptıkları hataları yapmamak için çalıştıklarını belirterek; “Bilindiği gibi bizim hedefimiz şampiyonluktur. Bundan başka hedef düşünmüyoruz. Akşehirspor maçında zorlandık ama bu hataları bir daha yapmamak için taktik ve teknik çalışmalarımızı ona göre yapıyoruz.

Bu maç artık geride kaldı. O maçla ilgili tüm gelişmeleri bir kenara bırakarak önümüze bakıyoruz ve Pazar günü oynayacağımız Kepez Belediyespor maçına hazırlanıyoruz. Futbolcularıma günde çift idman yaptırıyorum. Bu maça tüm yönlerimizle hazır olarak gitmek istiyoruz ve dolayısıyla deplasmandan galibiyetle dönmek istiyoruz” dedi.

 Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hasan Basri Kara, Kepez Belediyespor’un da kendileri gibi şampiyonluk mücadelesi verdiğini ve maçın zorlu geçeğini sözlerine ekledi.

İLİMİZİN TEMSİLCİLERİ 9 PUANDA

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Davrazspor ve Eğirdirspor futbol takımları puan durumunda 9’an puanla alt alta sıralandılar.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta altıncı hafta geride kalırken, Isparta’yı temsil eden Isparta Davrazspor ve Eğirdirspor futbol takımları aynı puanda haftayı kapattılar.

Isparta Davrazspor, geçtiğimiz hafta Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Akşehirspor’u zorda olsa 2 – 1 mağlup etmesini başardı ve sahadan galibiyetle ayrılarak 6 olan puanını 9’a ve (+1) olan averajını da (+2)’ye çıkartarak 6. Sırada yer aldı.

Eğirdirspor ise, geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda Konyaaltı Belediyespor’u 4 – 3 mağlup etme başarısını göstererek onlar da 9 puan ve (0) averajla Isparta Davrazspor’un hemen altında 7. Sırada yer aldılar. Böylece, Isparta temsilcisi iki takım da ligin altında haftasında 9’ar puanla puanları eşitlemiş oldular.

Bu hafta sonu oynanacak 7. Hafta maçlarında ise Isparta Davrazspor, Kepez Belediyespor deplasmanına giderken, Eğirdirspor ise kendi saha ve seyircisi önünde Sandıklıspor’u ağırlayacak.  

Bu haber 648 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...