Muzaffer Türkeş Mahallesindeki sokak bazlı çalışmalar tamamlandı

8 Kasım 2016 15:16

Isparta Belediyesi Muzaffer Türkeş Mahallesindeki altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarını tamamladı. Muzaffer Türkeş Mahallesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Daha önce 15 Ekim’de başlayan ve 15 km’yi kapsayan çalışmanın bitiş tarihini 11 Kasım olarak açıklamıştık. 15 km’yi 20’ye çıkardık ve bitiş tarihini de 4 gün öne çektiğimizi belirtmiştik. Çalışmalarımızı belirttiğimiz gibi 7 Kasım itibariyle yol çizgileriyle birlikte tamamladık” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Muzaffer Türkeş Mahallesinde sokak bazlı olarak tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi. Muzaffer Türkeş Mahallesinde 2’si ana cadde olmak üzere tüm sokakların altyapısıyla birlikte gözden geçirildiğini, dayanıklı asfaltına kavuşturulduğunu ve yol çizgilerinin de tamamlandığını söyledi. Günaydın, şehrin dört bir yanında altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, çalışmaların sokak bazlı olarak Mehmet Tönge Mahallesine kaydırılacağını kaydetti. Günaydın, “Bu mahallemizin ardından Mehmet Tönge Mahallemize başlamak istiyoruz. Havaların güzel gittiği şu günlerde bu mahallemizin de çalışmalarını bitirmek arzusundayız” dedi.

15 Ekim’de başlayan ve 15 km’yi kapsayan çalışmanın bitiş tarihini ilk olarak 11 Kasım olarak açıkladıklarını belirten Günaydın, “15 km’yi 20’ye çıkardık ve bitiş tarihini de 4 gün öne çektiğimizi belirtmiştik. Çalışmalarımızı belirttiğimiz gibi 7 Kasım itibariyle yol çizgileriyle birlikte tamamladık. Bu çalışmaları büyük bir özveri ile gerçekleştiren tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum. Bu yollarımızın da başta mahalle sakinlerimiz olmak üzere Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

Bu haber 908 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...