Eğirdir’de Bayanlardan koro kurdu

15 Aralık 2012 15:00

Çoğu emekli bayanlardan teşekkül eden Türk Halk Müziği Korosu, çalışmalarını büyük bir heyecan içerisinde devam ettiriyor.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Durmuş Ali Arslan’la birlikte bayanların Koro çalışmalarını yaptıkları Belediye Zabıta Müdürlüğü salonunda ziyaret etti.

İlçedeki bayanlardan teşekkül eden koro çalışmalarını bir müddet takibeden Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Eğirdir’de böyle bir topluluğu meydana getirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu güzel ve gayretli çalışmalarınız bir gün meyve verecektir. Faydalı olan ve dikkat çekici örnek çalışmalarınız sahnelediğinde bilhassa gençlerimiz için teşvik edici olacaktır. Bu tür faaliyetlere belediyemiz desteklerini fazlasıyla devam ettirecektir.” dedi.

Koro çalışmasında yer alan bayanlar ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Arslan, Belediye Başkanı Özmeral’in gösterdiği samimi davranış ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Türk Halk Müziği dalında çalışma yapan bayanlar, ileriki zamanlarda halkımıza ve komşu il ve ilçelerde konser vermeyi planlıyor. 

Bu haber 613 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...