Çarşamba Pazar yerinde düzenlenme son aşamada

11 Kasım 2016 15:48

Davraz Mahallesinde bulunan Çarşamba Pazaryerinin yan saçaklarının yapım çalışmaları devam ediyor. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, çalışmaları yerinde inceledi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, pazaryerinin ilk yapım çalışmaları öncesinde pazaryeri kompleksi içerisinde kalan esnaflarla bir toplantı yapıldığını projenin bu kompleks ve hatta köy garajının da içerisinde kalacak şekilde yapılması için esnafa teklif götürüldüğünü hatırlattı. Başkan Günaydın yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Bugün Çarşamba Pazarının yan payandaları yapılıyor. Bu çalışmalar yapılmadan önce projemizde bu yanların yapılması bulunuyordu. Büyük projemiz olmayınca bu çalışmayı başlattık. 15 güne kadar buradaki çalışmalarımızı tamamlıyoruz ve şu anda yan caddede yer alan Pazar esnafımızı tekrar yerine alacağız. Çarşamba Pazarı için hazırladığımız büyük projemiz olsaydı bunlar yapılmayacaktı ve bize has Türk Çarşısı Projemizi gerçekleştirecektik. Esnafımız istemedi, isteseydi burada büyük otoparkımız olacaktı, Türk Çarşısı yer alacaktı. Bugüne kadar esnafımızı bekledim, esnafımız o projenin yapılması yönünde talepte bulunmadı. Benim ‘halkım ne isterse ben onu yaparım’ diye bir sloganım var. Isparta halkımız mevcut durumun devamını istedi ve bu proje yapıldı. Keşke diğer çalışmamızı yapabilseydik. O projemiz gerçekleşmiş olsaydı bölgeye hizmet eden bir çarşı olacaktı. Esnafımız ve vatandaşlarımızın da burada daha huzurlu ve mutlu bir şekilde alışveriş yapmalarını diliyorum. Şimdiden bu çarşımızda esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

 

Bu haber 696 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...