Yelkenciler´den Başkan Şengöl´e teşekkür ziyareti

16 Kasım 2016 17:55

Eğirdirli Yelkenciler, yelken sporuna desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e teşekkür ettiler.

Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, Yelken Antrenörü Ahmet Şahan, Yönetici Vedat Dikmen ve Eğirdirli yelkenciler, Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret ettiler.

27-30 Ekim 2016 tarihlerinde yapılan Eğirdir Altın Elma Optimist Yarışlarının düzenlenmesinde büyük emeği olan katkı ve destekte bulunan Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e ziyarette bulunan Yelkenciler, "İlçemizde yapılan yelken sporuna Belediye Başkanı olarak çok büyük desteklerde bulunuyorsunuz. Bu yıl ilk defa yapılan Altın Elma Optimist Yarışlarının yapılmasında emeğiniz büyük. Arıca Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde be çeşitli illerine yapılan yelken yarışlarına  bizleri gönderiyorsunuz. Yelken sporunun gelişmesinde ç.ok büyük katkı ve destekleriniz var. Yaptığınız katkı ve destekler için teşekkür ediyoruz" dediler.

Belediye Başkanı Ömer Şengöl,"İlçemizin tanıtımı başta olmak üzere geleceğimizin teminatı çocuklarımızın spor alışkanlığı kazanması için elimizden ne geliyorsa bundan önce yaptık, şimdi yapıyoruz, bundan sonra da yapacağız. Allah bize eşi benzeri olmayan bir göl vermiş. Nimet vermiş. Bu nimeti de iyi değerlendirmek lazım. Sizler yelken sporu yaparak bu nimetten yararlanıyorsunuz. Bizler de sizlere destek oluyoruz, diğer illere gidip yarışarak  ilçemizin adını duyuruyor, Eğirdir'in tanıtımını yapıyorsunuz. Bu yıl ilk defa Eğirdir Altın Elma Optimist Yarışlarını yaptık. İlçemiz açısında güzel bir tanıtım oldu. Bundan sonra da bu gibi etkinlik yapmaya devam edeceğiz. Sizleri ziyareti beni mutlu etti. Hepinize başarı dolu nice güzel günler diliyorum" dedi.

Ziyaret sonrasında yelkencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Şengöl, liman içinde yelkencilerin daha güzel mekanlarda çalışacağının müjdesini de verdi.

 

 

Bu haber 661 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...