Kaymakam Akdaş, Kırıntı köylüleri dinledi

18 Kasım 2016 16:27

Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, istek, öneri ve şikayetleri yerinde dinlemek amacıyla yapmış olduğu köy ziyaretlerine Kırıntı Köyünde halk toplantısı düzenleyerek devam etti.

İlçe daire müdürleriyle birlikte halkla bir araya gelen Kaymakam Akdaş, mahalle veya köylerde acil giderilmesi gereken ihtiyaçların farklı olabildiğinin altını çizerek; “O nedenle sorun ve ihtiyaçları mahallinde vatandaşla birlikte istişare ederek belirliyoruz” dedi.

Öncelikli ihtiyaçları ivedilikle çözüme kavuşturmayı arzuladıklarını belirterek konuşmasına devam eden Kaymakam Akdaş; Mahallinde tespit edilen tüm ihtiyaçların imkan ve program dahilinde giderileceğini söyledi.

Son yıllarda devletin özellikle kırsal alanda yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik çok önemli yatırımlar yaptığını vurgulayan Kaymakam Akdaş; “Çok şükür devletimizin kırsaldaki sorunları çözme, ihtiyaçları giderme noktasında her imkanı ve gücü var. Millet varsa devlet vardır, biz milletin sayesinde bu makamlardayız. O bakımdan birlikte el ele vererek köylerde yaşam kalitesini daha da yükselteceğiz. Burada asıl olan köydeki vatandaşın gelirini arttırmak suretiyle köyden kente göçü önlemektir” dedi.    

 

Bu haber 608 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...