Çizgiler ‘cadde bitmiştir’ anlamı taşıyor

17 Aralık 2012 18:50

Isparta Belediyesi altyapı ve dayanıklı asfaltlarıyla kapladığı caddeleri son olarak trafik çizgileriyle sonlandırıyor. Bu çalışmalardan birisi de hafta sonu 113 Cadde’de gerçekleştirildi. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nce altyapıları ile dayanıklı asfaltları tamamen bitirilen caddede yol çizgileri, hız limitleri ve yön çizgileri ile yaya geçitlerinin boyaması yapıldı. 113 Cadde’de gerçekleştirilen çizgi çalışmalarını yerinde inceleyen ve konu ile ilgili olarak bilgiler alan Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Bu çizgi ve işaretlemelerimizin yapıldığı caddelerimiz, bir anlamıyla altyapı ve asfaltlarıyla tamamlanmış demektir anlamı taşıyor” dedi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, altyapı ve asfaltın ardından nihayeti olan çizgilerin 113 Cadde’de tamamlandığını ifade ederken, “Şehrimizde çizgilerin vurulduğu yerlerde her şey bitmiş demektir. Bu caddemizde de daha önce tüm altyapı çalışmaları, yağmur suyu hatları, ızgara dağıtımları, birinci ve ikinci kat dayanıklı asfalt çalışmaları tamamlanmıştı. Bu caddemizde Avrupa kalitesinde ve standartlarında. Hatta Avrupa normlarının üzerinde işler yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Bazı çevrelerce ‘asfaltlar eskidi’ demogojisi yapıldığını hatırlatan Başkan Günaydın, yaptıkları çalışmaların 60 yıla hitap ettiğine dikkat çekerek, bilinçli olarak çıkarılan bu söylentilere güldüğünü söyledi. Günaydın, “Bugünde bu caddemiz tüm çalışmalarıyla tamamlanmıştır. Bu güzelliklerin Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

 

 

Bu haber 714 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...