Cumhuriyet caddesinin ikinci kat asfaltı tamamlandı

17 Aralık 2012 18:51

Isparta Belediyesi tarafından şehir merkezinde başlatılan dayanıklı ve kalıcı asfalt uygulaması dur durak bilmeden devam ediyor. Hizmetlerin bir an evvel tamamlanması için gecesini gündüze katan belediye Pazar günlerini de bu mesainin içerisine dahil etti. Hafta sonu ve trafiğin yoğunluğunun az olduğu Pazar günü Fen İşleri Müdürlüğü Cumhuriyet caddesi 118. Cadde de ikinci kat asfalt kaplamayı gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın Başkan Yardımcısı Orhan Eren ile MHP İl Başkanı İsa Yalçın ve Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala’da hafta sonu yapılan bu çalışmayı yerinde takip etti. Çalışmaları sadece ilgili heyet değil vatandaş da beğeni ile yapılan çalışmaları sonuna kadar takip etti. Ve hafta sonu yapılan bu çalışmadan memnun olduklarını dile getirdiler.

Günaydın yaptığı incelemesinde, “Pazar günü olmasına rağmen bütün ekiplerimiz sahada çalışıyorlar. Personelimizin bir kısmı çayboyunda hizmet verirken bir kısmı da cumhuriyet caddesinde çalışıyor. Her caddemizde olduğu gibi bu caddemizde de sona ulaşmanın sevinci içerisindeyiz. Bildiğiniz gibi bu yolumuzda kalıcı ve dayanıklı asfalt dökmeden önce alt yapı çalışmalarını da tamamlıyoruz. Bugün bende bu çalışmaları yerinde görmek ve gerekli incelemeleri yapmak için incelemede bulunuyorum. Bu heyecanımızı paylaşan MHP İl Başkanımız İsa Yalçın, İlçe Başkanı Ramazan Pala ve yönetim kurulu üyelerime de teşekkür ediyorum. Personelime de özverili çalışmalarından dolayı gerçekten takdirle karşılıyorum. Bu gün burada bir yolumuzun sorununu daha tamamlamanın heyecanı içerisindeyiz. Artık belediyemiz 365 gününü hizmete ayırmış durumdadır. Diğer kamu kuruluşları 150 gün çalışırken belediyemiz bir yılın tüm günlerini değerlendirerek hizmet vermenin gururunu da taşımaktadır. Yolumuz halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Asfalt kaplamayı takip eden vatandaşlardan bir tanesi olan Servet Yurtsever’de Başkan Günaydın’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Yurtsever, “Isparta’ya Ankara’dan geldim. Oğlum üniversitede okuyor onu ziyarete gelmiştim. Duydum ki belediye başkanı hafta sonu yapılan incelemeleri yerinde takip ediyor. Gerçekten çok mutlu oldum. Şehrine bu kadar önem veren bir belediye başkanınız bulunmaktadır. Onunla ne kadar gurur duysanız azdır” dedi.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın’da asfalt kaplamayı takip edenler arasındaydı. Yapılan çalışmaları ve hizmetleri o da yakından görmek isteyenler arasındaydı. Yalçın hizmetleri anlatırken kendilerini maganda olarak nitelendiren AKP yönetimine de laf söylemeyi ihmal etmedi. Yalçın sokaklara hizmet etmek magandalıksa evet magandayız dedi.

Yalçın açıklamasında, “bir Pazar günü yeni bir caddemizin hizmete açılmasından dolayı buraya geldik. Buradaki çalışmaları yakından görmek ve bu cadde üzerinde işyeri olan arkadaşlarımızla sohbet etmeye geldik. Belediyeyi devr aldığımız günlerde belirtmiş olduğumuz hedeflerimizi bir bir tutturmanın sevinci içerisindeyiz. Hedefleri tutturmanın mutluluğu ve gururu içerisinde halkımızın yanındayız. Bir başka deyimle Sayın AKP İl Başkanı Nuri Uzaktaş’a göre biz sokaklarda magandalık yapıyoruz. Bizim işimiz bu. Biz iş yapmaya devam ederken onlar insanları küçük görmeye devam etsinler. Bizim onlardan bir tek isteğimiz var destek olmalarını istemiyoruz. Ama engel de olmasınlar. Bu Pazar günü çalışan belediye personeline ve Başkanımız Günaydın’a teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Bu haber 680 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...