“Otoparklarımız yüksek güvenliğe sahip”

26 Kasım 2016 12:36

Isparta Belediye Başkanlığı Şehir Genelinde yapılan Otopark Devrimi sonrası bir açıklama yayınladı;

''Isparta Belediyemizin otoparkları güler yüzlü personeliyle vatandaşlarımıza aralıksız hizmet sunuyor. Teknolojinin son imkânlarının kullanıldığı, havalandırmasından, aydınlatmasına kadar her detayın düşünüldüğü otoparklarımıza hemşehrilerimiz gönül rahatlığıyla araçlarını park edebiliyor.

Yüksek güvenliğe sahip otoparklarımızdan Isparta Belediyesi önündeki yer altı 3 katlı otopark, Halı Sarayı altı ve üstü otoparkı son olarak inşa edilen Çelebiler yer altı 4 katlı otoparkımız 24 saat vatandaşlarımızın hizmetinde bulunuyor. Yine ITKM otoparkı da belediyemiz tarafından hizmete sunulurken, ücretsiz olarak hizmet veren bu otopark 1 Aralık 2016 tarihinden itibaren sabah 07.30 akşam 19.30 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek.

Şehrimizdeki trafik ve otopark sorununu çözmek amacıyla ortaya koyduğumuz çalışmalar devam ediyor. Yine bu kapsamda 113 Cadde arkasında yer alan Pirimehmet Mahallesi katlı otopark çalışmalarımızda son hızıyla devam ediyor. Bundan sonra da şehrimizin daha modern ulaşıma ve araç park yerlerine kavuşabilmesi için çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da kesintisiz devam edecektir.''

Bu haber 683 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...