CENTİLMENCE GEÇEN MAÇTA KAZANAN TARAF DAVRAZSPOR OLDU

28 Kasım 2016 18:12

Bölgesel Amatör Ligi 7'inci grupta ilimizi temsil eden Isparta Davrazspor ile Eğirdirspor Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Maçı kral lakaplı Tanju Çolak da izledi. Dostça geçen maçı Davrazspor bulduğu tek golle kazandı. Davrazspor'un golünü 36.dakikada Emrah Sansar attı. Bu sonuca göre Isparta Davrazspor 3 puan alarak 24 puana ulaştı. Eğirdirspor ise 13 puanda kaldı.

 Kıran kırana mücadelenin geçtiği maçta yeşil pembeli takımın golünü 35. Dakikada Emrah Sansar attı. Eski milli futbolcu Tanju Çolak’ta müsabakayı izleyenler arasındaydı. Çolak’ın yanı sıra maçı Vali Şehmus Günaydın, CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, Ispartaspor’un efsane başkanlarından Atakan Yazgan, Bürokratlar, İşadamları, STK temsilcileri de takip etti. Vali Günaydın ve Milletvekili Bakır, işlerinin yoğunluğundan ötürü maçın ikinci yarısında stattan ayrıldılar. Aynı şehrin iki takımı olan Isparta Davrazspor ve Eğirdir Belediyespor’un maçı dostluk ve kardeşlik içerisinde geçti. İki takımın oyuncuları seremoni esnasında ‘Biz aynı bahçenin gülleri, bir elmanın yarısıyız’ pankartı ile sahaya çıktılar.  Centilmenlik içerisinde geçen maçta 35. dakikada Isparta Davrazspor köşe vuruşu kullandı. Ünal Erkeç’in kullandığı köşe vuruşunu 10 numaralı oyuncu Emrah Sansar kafa vuruşuyla gole çevirdi ve takımına üç puan kazandıran golü attı. İlk yarı 2 dakikalık uzatmayla bu şekilde tamamlandı.

İkinci yarıya her iki takımda hızlı başladı. Özellikle 80’nci dakikadan sonra Eğirdir Belediyespor ataklarını hızlandırdı. Müsabaka da başka gol olmayınca hakem maçı bu skorla bitirdi. İkinci yarıya 5 dakika uzatma ilave edildi.

TAKIM KADROLARI

ISPARTA DAVRAZSPOR

1 – Özcan Bozan

2- Mehmet Bozcan 

14 - Ünal Erkeç 

4- Gökhan Hıdır 

15-Cafer Elek 

8- Lütfü Berk Üren 

17- Smart Ajıduah 

5 – Hüsnü Zeybekoğlu 

7- Mustafa Ünver 

11- Koray Kılavuz 

10- Emrah Sansar 

EĞİRDİR BELEDİYESPOR

1- Mehmet Karabacak 

2- Bulut Akbaş 

3-  Yücel Çakır 

4- Recep Mertcan Eskin 

5- Cenk Güven 

6- Oğuzhan Afşin 

7- Yekta Berk Kahraman 

8 – Baktyıar Duishobekov

9- Burak Gezer 

10 - Haşim Ateş

11- Utku Başman  

Bu haber 676 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...