Kent Konseyi unutmadı

29 Kasım 2016 17:56

Isparta Kent konseyi sosyal çalışma gurubu öğretmenler gününü unutmadı

Kent konseyi sosyal çalışma gurubu 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli Öğretmen Salih Özbayrakçı’yı hasta yatağında ziyaret ettiler.

Isparta Kent Koyseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül, Sosyal İşler Çalışma gurubu başkanı Ahmet Çevikbaş, Doğancı mahalle muhtarı Melek Ağlasunlu, Gülevler mahalle muhtarı M.Naci Ökten Binbirevler mahalle muhtarı Fazıl Şıkşık’a ziyarete katıldılar.

Ziyarette Isparta Kent Koyseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül; “Öncelikle Salih Özbayrakçı hocamıza geçmiş olsun dileklerimizi sunar acil şifalar dileriz. Özbayrakçı hocam yıllarını geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimi için zaman harcayan vefakar eğitim camiasının bir ferdidir. Kendisini hasta yatağında ziyaret ederek unutulmadığı anımsatmak, ona verilen değerin  sonsuz olduğunu dile getirmek için yanı başında olmaktan son derece mutluyuz. Tekrar geçmiş olsun der, eğitime yaptığı katkılardan dolayı da teşekkür ederiz. dedi.  

Salih Özbayrakçı da; “Kent konseyi başkanı Mahmut hocama ve sosyal işler çalışma gurubuna yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Yıllarca eğitim camiasında öğrenci yetiştirmeye çalıştım bende hasta yatağımda yatarken bile öğrencilerimiz ziyarete gelerek beni mutlu ediyorlar. Sizlerin de bu özel günde beni arayıp sormanız ve ziyarete gelmeniz beni son derece mutlu etmiştir. Sizlere sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Sosyal işler çalışma gurubu başkanı Ahmet Çevikbaş ise yaptığı açıklamada; Çalışma gurubu olarak bu tür ziyaretlerimiz ve çalışmalarımız devam edecek. Bizleri yetiştiren hocalarımızı her zaman hatırlamak ve onlara saygı göstermek durumundayız”. dedi

 

 

Bu haber 589 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...