Köylere Hizmet Götürme Birliği Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

2 Aralık 2016 16:14

Köylere Hizmet Götürme Birliği Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı 29 Kasım Salı günü SAREM Toplantı salonunda, aynı zamanda Birlik Başkanı Kaymakam Abdullah AKDAŞ başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet SERT ve Halil OKUTAN'ın yanı sıra 22 Köy Muhtarı katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan toplantı, Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2017 tahmini bütçesinin okunması ve kabul edilmesi ile devam etti.

Konuşmasına Köylerimizde yaşanan içme suyu sorununa değinerek başlayan Kaymakam AKDAŞ,  önceliklerinin içme suyu sorunu olduğunu ve giderilmesi için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Köylerde yaşayan yoksul, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın muhtarlarca derhal Kaymakamlığa bildirilmesini isteyen AKDAŞ, yardımların doğru yerlere ulaştırılmasının öneminden bahsetti. AKDAŞ, Eğirdir genelinde 7 ihtiyaç sahibi vatandaşımıza önümüzdeki dönemde hazırlanan bir proje kapsamında ev yapılacağını sözlerine ekledi.

Türkiye'de kırsal nüfusun her geçen gün şehirlere göç ettiğini ve bunun önüne geçilebilmesi için gelir getirici faaliyetlerin hayata geçirilmesini isteyen Kaymakam Akdaş, muhtarlardan proje fikirleri beklediklerini belirtti.

Kaymakam Abdullah AKDAŞ telefonunun gece gündüz açık olduğunu, muhtarların kendisini aramakta çekinmemeleri gerektiğini belirterek sözlerine son verdi.

Sözü daha sonra muhtarlara bırakan AKDAŞ, köylerle ilgili sorun ve talepleri dinleyerek bütçe sınırları içerisinde ihtiyaçların giderilmesi için çalıştıklarını kaydetti.

 

 

Bu haber 640 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...