Y. Bademli Belediyesi İzmir Turizm Fuarına katılacak

5 Aralık 2016 18:27

Yenişarbademli Belediye Başkanı Mustafa Erdem, ilçenin tanıtıma ihtiyacı olduğunu ifade ederek, bu konuda 8-11 Aralık tarihleri arasında İzmir'de düzenlenecek olan Turizm Fuarı'na katılacaklarını bildirdi.

Yenişarbademli Belediye Başkanı Mustafa Erdem, ilçeye yeni kültür sitesi inşa edeceklerini ve bu konuda Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan destek beklediklerini belirtti. Erdem ayrıca ilçenin tanıtım eksikliğini gidermek amacıyla fuarlara katıldıklarını anlattı.

KÜLTÜR SİTESİ İNŞA EDİLECEK

Yenişarbademli yeni kültür sitesine kavuşuyor. Konuyla ilgili bilgi veren Yenişarbademli Belediye Başkanı Mustafa Erdem, “Yenişarbademli'de bir kültür sitesi projesi hazırladık. Bu kapsamlı bir proje. Bin 600 metrekare tabana oturacak ve 2 katlı bir tesis olacak. Proje çalışmalarımızı bitirdik. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvurarak yardım talep edeceğiz. Aynı zamanda Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü konuya destek veriyor. 2017 ve 2018 yıllarında kültür merkezini ilçemize kazandırmaya çalışacağız” dedi.

İLÇEMİZİ İZMİR TURİZM FUARI'NDA TANITACAĞIZ

Öte yandan İzmir Turizm Fuarı'na katılacaklarını dile getiren Yenişarbademli Belediye Başkanı Mustafa Erdem, “Geçen EXPO Antalya Fuarı'na katıldık. Yenişarbademli Belediyesi olarak ilk kez bir fuara katılmıştık. Bu yıl 8-11 Aralık tarihleri arasında İzmir Turizm Fuarı'na katılacağız. İlçemiz için tanıtım faaliyetleri yapıyoruz. Fuar için materyaller hazırlıyoruz. Birçok turizm operatörleri orada olacak. Yenişarbademlimiz bilinmemekte. İlçemizi turistik faaliyetler yapma noktasında turizm yatırımcılarına tanıtma turundayız. Bunun için bu fuara katılıyoruz. Fuarda bir yer edindik. İnşallah ilçemizi orada güzel şekilde temsil edeceğiz ve tanıtacağız. Sesimizin ulaştığı herkesi standımıza davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 684 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...