Davrazspor 2-0 kazandı

6 Aralık 2016 16:07

TFF Bal Ligi 7. Grupta  temsilcimiz Isparta Davrazspor zirve mücadelesi için grup lideri Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’la karşı karşıya geldi.

Maçın hakemi Balıkesir bölgesinden Samet Keskin yardımcıları ise Enes Biroğlu, Kadir Devrim. Bucak İlçe stadında oynan maça Isparta Davrazspor taraftarı da akın etti.

Bölgesel Amatör Lig 7. grup 11.hafta karşılaşmasında Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, Isparta Davrazspor'u konuk etti. Maçı her iki devrede de gol atmayı başaran Isparta Davrazspor 2-0 lık sonuçla kazandı.

Maçın ilk devresinde etkili olan taraf ev sahibi Bucak Belediyesi Oğuzhanspor oldu. Sol kanattan etkili ataklar geliştiren ev sahibi takım, bir türlü gol atma başarısı gösteremedi. Maçın 44.dakikasında kullanılan serbest atışta Oğuzhanspor'un ceza alanında bir türlü uzaklaştıramayan topa en son dokunan Koray, Isparta Davrazspor'u 1-0 öne geçirdi.

Maçın ikinci yarısında da hızlı başlayan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor oldu. İkinci devreden itibaren rakip kalede etkili olmaya başlayan ev sahibi ekip, ataklarından sonuç alamadı. 50.dakikada korner atışında ceza alanına çevrilen topu tamamlayan Ünal, takımını 2-0 öne geçirdi. Maçın 68.dakikasında Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'un attığı golü ofsayt gerekçesiyle sayılmazken, maçı konuk ekip Isparta Davrazspor 2-0 kazandı.

Bu sonuçla Isparta Davrazspor, grupta liderliğe yükselirken, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ise ikinci sıraya düştü.

 

 

 

 

Bu haber 777 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...