IGİAD’dan İşkur’a ziyaret

8 Aralık 2016 12:28

Isparta Genç İşadamları Derneği Başkanı M.Hakan Gökdoğan ve yönetim kurulu üyeleri Abdullah Ergin, İlhan Çoban, Mahmut Çulcu, Serkan Aktuna ve Ahmet Tophan  İş Kur Isparta İl Müdürü Hüseyin Ergin’i makamında ziyaret etti

Gerçekleştirilen ziyarette Isparta Genç İşadamları Derneği Başkanı M.Hakan Gökdoğan, dernek olarak yaptıkları çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi verirken aynı zamanda işbaşı eğitimin istihdama ve ekonomiye katkısını belirterek özel çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Isparta İşkur  İl Müdürü Hüseyin Ergin ise heyetinin ziyaretinden dolayı memnuniyeti dile getirerek kurumunun yaptığı faaliyetlerden bahsetti. Mesleki eğitime duyulan ihtiyacın önemine değinen Ergin bu alanda yaptıkları çalışmaları vurguladı. Igiad Başkanı Gökdoğanın gül toplama mevsiminde yetersiz iş gücü ve kalifiye toplayıcı olmadığı üzerine dikkat çekmesi ile konu ile ilgili bir çalışma yapılabileceğini belirten Ergin “Toplum Yararına Projeler kapsamında başta okullarımız, belediyelerimiz, müftülüklerimiz olmak üzere birçok kuruma önemli destek veriyoruz” diyerek konunun üzerine eğileceğini belirtti. Isparta Genç İşadamları Derneği Başkanı M.Hakan Gökdoğan ve yönetim kurulu üyeleri İş Kur Müdürü Hüseyin Ergin’e dernek hatırası olarak  minyatür halı takdim etti.

 

 

Bu haber 714 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...