Bakır, Yozgat ve Kırşehir’de temaslarda bulundu

8 Aralık 2016 12:29

Partisinin görevlendirmesiyle Yozgat ve Kırşehir’de temaslarda bulunan CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, “Rejim değişikliği, dış politika, terör örgütleriyle mücadele ve iyice sıkışan ekonomi konusunda halkımızla düşüncelerimizi paylaşıyoruz” dedi.

CHP Isparta Milletvekili İrfan BAKIR geçtiğimiz hafta Genel Merkezin görevlendirmesiyle Yozgat ve Kırşehir illerinde bir dizi temaslarda bulundu. CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır Başkanlığında, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner, CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, Hatay Milletvekili Serkan Topal, Ankara Milletvekili Nihat YEŞİL ve parti meclisi üyesi Yaşar Seyman’nın da iştirak ettiği çalışmalar 3 gün sürdü. Çalışmalara ilişkin CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır’ın görüş ve düşünceleri şu şekilde: “Halkımızla görüşerek sorunlarını dinliyoruz. Taleplerini not alıp takipçisi olacağımızı belirtiyoruz.

Çalışmalarımızın ilk gününde Yozgat’ ta örgütümüzle birlikte vatandaşlarımızı, sivil toplum örgütlerini ve Ticaret Sanayi Odasını ziyaret ettik. Esnaf ve işçi kardeşlerimizle görüşmelerimiz oldu.

Çalışmalarımızın 2. ve 3. Gününe de Kırşehir’ de devam ettik. Kırşehirli büyük ozan Neşet Ertaş’ın mezarını ziyaret ettikten sonra burada da Valilik, Ticaret Sanayi Odası, Esnaf Odaları Birliği, Ziraat Odası, Ticaret Borsası ve Organize Sanayi bölgesinde çalışmalarımız oldu. Ayrıca şehit aileleri derneğini, eğitim­iş, eğitim­sen ve Atatürkçü Düşünce Derneğine de ziyaretlerimiz oldu. Ardından muhtarlarımızla birlikte bir toplantı gerçekleştirdik. Çalışmalarımız boyunca vatandaşlarımıza önümüzdeki günlerin önemini anlatmaya çalışıyoruz. Rejim değişikliği, dış politika, terör örgütleriyle mücadele ve iyice sıkışan ekonomi konusunda halkımızla düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Toplumumuz üst üste gelen olumsuz haberler sebebiyle sıkıntılı günler yaşıyor.

Siyasetteki gergin dilin ekonomide ki sonuçları ortadadır. Umarım yeni sene hem ülkemiz hem de vatandaşlarımız için güzel günlerin habercisi olur.”

 

Bu haber 606 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...