Başkan Günaydın, Çalışmaları Yerinde İnceliyor

10 Aralık 2016 11:40

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, her gün yatırımcı daire müdürlüklerinin yaptığı çalışmaları, şantiyelerde bire-bir inceliyor. Çalışmaları inceleyen Başkan Günaydın personelini de çalışma noktasında motive ediyor

Isparta Belediyesi, eski Burdur Yolu üzerinde Hayvan Barınağı kurma çalışmalarında son aşamaya gelirken, diğer taraftan da barınağın modern şartlarda hizmet verebilmesi amacıyla gerekli olan her türlü altyapı çalışmalarını da gerçekleştiriyor. Bu kapsamda barınağa kanalizasyon, elektrik hatlarının çekiminin ardından son olarak temiz su hattı çalışmaları gerçekleştiriliyor. Tamamı Isparta Belediyesinin kendi ekipleriyle gerçekleştirilen çalışmalarda son teknolojik imkânlardan faydalanılıyor.

Tüm bu çalışmaların gerçekleştirildiği şantiyelerin başında ise Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bire bir bulunuyor. Haftanın her günü şantiyelerde yatırımcı daire müdürlüklerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Günaydın, çalışmaların yanı sıra personelini de çalışma noktasında motive ediyor. 

Eski Burdur yolu üzerinde bulunan Hayvan Barınağı için Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce gerçekleştirilen temiz su hattı çalışmalarını yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, hayvan barınağının da artık bir şehir şekline dönüştüğünü belirtti. Hayvan barınağının tamamlanma aşamasına yaklaştığını kaydeden Başkan Günaydın, bunun yanında barınağın ihtiyacı olan tüm altyapının da getirildiğini aktardı. Bu çalışmalardan birinin de temiz su hattı olduğunu belirten Günaydın, “Yaklaşık 2 km uzaklıktan pissu hattı çektik. Yine enerji hattını kendi imkânlarımızla yaptık. Sert ve taşlı bir toprak yapısı olmasına karşın yılmıyoruz. Şimdide yolumuzun karşı bölümünden temiz su hattı çekiyoruz. Profesyonel boyutlarda ve ileriye hitap edebilecek bir altyapı çalışması gerçekleştiriyoruz. Başlangıç hattından yüksekte olduğu için pompa sistemi de kuruyoruz. Su hattımızın da çekilmesiyle hayvan barınağımızın ihtiyacı olan tüm altyapı hizmetleri de tamamlanmış olacak” dedi.

Yapılan çalışmaların tamamının belediyenin kendi imkânlarıyla gerçekleştirildiğine değinen Başkan Günaydın, böylece hem uygun fiyata hem de dayanıklı bir şekilde işlerin yapıldığını vurguladı. Böyle bir çalışmanın kamu kurumları arasında reform niteliğinde olduğunu aktaran Günaydın, “İşlerimizi hızlı ve dayanıklı olarak yapıyoruz. Verimi aşağıya çekmeden gece-gündüz çalışıyoruz. 2 km’lik bir hattı 2-3 gün içerisinde bitiriyoruz” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, su hattının yapımının ardından da hayvan barınağına süs havuzlarının yapılacağını, çocuk oyun alanları oluşturulacağını belirterek, “Hayvan barınağımızı da en kısa zamanda bitiriyoruz. Isparta’mıza ve Türkiye’mize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

Bu haber 526 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...