Atık Su Tesislerini çalıştıran Belediyeler Desteklenecek

12 Aralık 2016 16:51

Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, kentte atık su arıtma tesislerini çalıştıran belediye ve organize sanayi bölgelerine enerji teşviki desteği sağladı. Bu doğrultuda 1 Demokrat Partili ve MHP’li 2 belediye ile 2 organize sanayi bölgesine toplam 459 bin 60 lira enerji teşviki verildi.

Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, kent genelinde atık su arıtma tesislerini çalıştıran belediye ve organize sanayi bölgelerine enerji teşviki verdi.

Bu doğrultuda İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, daha önce ceza 294 bin lira ceza uyguladığı MHP’li Isparta Belediyesi’nin Atıksu Arıtma tesisine 244 bin 262 bin lire enerji desteği sağladı.

Bunun yanı sıra Yalvaç Belediye Atıksu Arıtma Tesisine 48 bin 434 lira ve Eğirdir Belediyesine de 9 bin 180 lira enerji teşviki kapsamında ödeme yapıldı.

Belediyelerin yanı sıra organize sanayi bölgelerindeki atık su arıtma tesislerinde bu destekten yararlandı. Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi Atıksu Arıtma Tesisine 84 bin 643 lira, kötü kokuyla gündeme gelen Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi Atıksu Arıtma Tesisine ise 72 bin 539 lira enerji teşviki verildi.

Böylece Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, 3 belediye ve 2 organize sanayi bölgesinin atık su arıtma tesislerinde toplamda 459 bin 60 bira enerji desteği sağladı.

 

 

Bu haber 567 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...